Wat is Voyager Token (VGX)? Een hele simpele uitleg over de crypto VGX

Wat is Voyager Token (VGX)? Een hele simpele uitleg over de crypto VGX

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is Voyager Token (VGX)?
 3. Hoe werkt Voyager Token (VGX)?
 4. VGX Token en de tokenomics
 5. Waar kan ik veilig Ark kopen?
 6. Is Voyager Token (VGX) een goede investering?

   

In het kort:

 • Voyager Token (VGX) is een utility token gebruikt binnen het Voyager-ecosysteem voor handel in crypto.
 • VGX biedt gebruikers voordelen zoals rente, cashback-beloningen en toegang tot exclusieve diensten.
 • De token heeft een unieke structuur en benadering van tokenomics, gericht op het bevorderen van gebruikersbetrokkenheid en loyaliteit.

   

Wat is Voyager Token (VGX)?

Voyager Token (VGX) is het native utility token van het Voyager-platform, een gereguleerde crypto broker die een eenvoudige, veilige en handige ervaring in de handel van crypto's biedt. Het platform voert orders uit over meerdere beurzen en biedt klanten toegang tot een liquide markt. Om het proces te vereenvoudigen, biedt Voyager een app die tot doel heeft handel toegankelijk, snel en gebruiksvriendelijk te maken, en rekent geen commissie voor handel via de applicatie.

Als een crypto broker heeft het netwerk de visie dat mensen over de hele wereld crypto-activa gebruiken om hun financiële vrijheid te versterken. Volgens het witboek van Voyager streeft het platform ernaar om de volgende problemen die handelaren en crypto-stakers ondervinden bij handel op verschillende beurzen op te lossen:

 • Eenvoud: Handelen en kopen van cryptocurrency op de cryptomarkt brengt complexiteiten met zich mee en kan verwarrend zijn voor stakers.
 • Liquiditeit: In tegenstelling tot aandelenhandel zijn er uitdagingen met betrekking tot prijsverschillen over de cryptomarkt. Bovendien is het orderboek op crypto-activa beurzen onderhevig aan prijsvolatiliteit en slippage en relatief dun.
 • Fungibiliteit: Momenteel is het crypto-activa ecosysteem gescheiden van traditionele activa. Dit creëert een langdurig en uitdagend proces om traditionele valuta om te wisselen in crypto-activa en terug.

   

Hoe werkt Voyager Token (VGX)?

Voyager Token (VGX) faciliteert een naadloze en efficiënte handelservaring door gebruikers te verbinden met verschillende crypto-exchanges via de Voyager Smart Order Routing-technologie. Deze technologie fungeert als een soort van zij-keten die de app verbindt met ondersteunde beurzen, waardoor gebruikers de beste tarieven kunnen vinden over talrijke handelsplatformen via één enkele applicatie.

Deze benadering zorgt ervoor dat gebruikers voor elke handelstransactie de beste prijs krijgen. Het idee is dat de gebruiker de geciteerde prijs betaalt zodra de handel is uitgevoerd, terwijl er in een commissievrije omgeving wordt gehandeld. Dit maakt Voyager niet alleen aantrekkelijk voor ervaren handelaren, maar ook voor nieuwkomers in de wereld van crypto.

Daarnaast biedt de Voyager-app een aantrekkelijk rentemodel voor gebruikers die hun cryptovaluta op de app aanhouden, met rente op meer dan 30 verschillende cryptocurrencies. Deze functie stelt gebruikers in staat om een passief inkomen te genereren, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van de app en VGX zelf.
 

 

VGX Token en de Tokenomics

De Voyager Token (VGX) is een essentieel onderdeel van het Voyager-ecosysteem. De tokenomics van VGX zijn ontworpen om zowel loyaliteit als gebruikersbetrokkenheid binnen het platform te stimuleren. Hier zijn enkele kernaspecten van de VGX tokenomics:

 • Totale Voorraad en Circulerende Voorraad: VGX heeft een maximale voorraad die zorgvuldig is bepaald, met een deel daarvan momenteel in omloop.
 • Staking Beloningen: Gebruikers die VGX bezitten en vastzetten (staken), kunnen genieten van beloningen, zoals een hogere rente op hun gehouden VGX.
 • Gebruiksvoordelen: VGX-houders genieten van verschillende voordelen binnen het Voyager-platform, waaronder verminderde handelskosten, cashback-beloningen en toegang tot exclusieve evenementen en functies.

Deze benadering van tokenomics helpt om een actieve en betrokken gemeenschap rond Voyager en VGX te creëren, wat cruciaal is voor de langetermijnviabiliteit en waarde van de token.

 

Waar kan ik veilig Voyager Token (VGX) kopen?

 

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op BybitBitget

Een grote speler met zo'n 8 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit is een wat gevorderde exchange waar je zowel crypto's kan kopen, als kan futures traden. Waar Bitget om bekend staat, is het innovatieve copy trading platform, een zegen voor beginners die het handelen aan proffesionals overlaten, maar wel zelf van kunnen profiteren. Met meer dan 550 cryptocurrencies en een fijne website en app is Bitget ook een fijne plek om je crypto's aan te kopen.

Als je een account maakt bij Bitget mag je aan regelmatig aan het rad van fortuin draaien waar toch wel een paar leuke gratis prijzen bij zitten

Bekijken op Bitget


 

Is Voyager Token (VGX) een goede investering?

Bij het overwegen van de investeringswaarde van Voyager Token (VGX), zijn er verschillende factoren die in aanmerking moeten worden genomen. VGX, als de native utility token van het Voyager-platform, heeft een unieke positie in de groeiende wereld van crypto-brokerage. De succesvolle adoptie van het Voyager-platform kan een significante invloed hebben op de vraag naar en de waarde van VGX.

 1. Toekomstvisie van het Platform: De ambitie van Voyager om cryptohandel toegankelijker en eenvoudiger te maken, kan een sterk positieve invloed hebben op de crypto-industrie als geheel. Een platform dat complexiteiten van crypto-handel vermindert, kan een breed scala aan gebruikers aantrekken, wat op zijn beurt de vraag naar VGX kan stimuleren.

 2. Innovatie en Technologische Vooruitgang: De continue ontwikkeling en innovatie binnen het Voyager-ecosysteem, zoals de integratie van nieuwe functies en de uitbreiding naar nieuwe markten, zijn cruciaal voor de lange termijn levensvatbaarheid van VGX.

 3. Marktvolatiliteit en Risicobeheer: Zoals met elke cryptocurrency, is het essentieel om rekening te houden met de inherente volatiliteit van de markt. Potentiële investeerders moeten zich bewust zijn van de risico's en het belang van diversificatie in hun investeringsportefeuille.

 4. Perspectief op Lange Termijn: Een investering in VGX lijkt een boeiende kans, vooral voor degenen die geloven in de groei en het toekomstige succes van het Voyager-platform. De unieke benadering van Voyager om cryptohandel te democratiseren, gecombineerd met de beloningsstructuur voor VGX-houders, creëert een boeiend scenario voor mogelijke groei.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws