Bitget en 3Commas bundelen krachten voor slimmere crypto trading

Bitget en 3Commas bundelen krachten voor slimmere crypto trading

In een spannende ontwikkeling op de cryptomarkt heeft Bitget de handen ineengeslagen met 3Commas, leiders in crypto trading automatisering. Deze samenwerking belooft crypto traders een mandje van nieuwe en verbeterde automatiseringstools.

Wat dan?

3Commas staat bekend om zijn platform dat traders in staat stelt de markt 24/7 te benutten. Hun aanbod? Een scala van trading bots die zijn ontworpen om te floreren onder elke marktomstandigheid. En dat is nog niet alles. Hun platform biedt alles, van Long tot Short en van DCA tot Grid-strategieën. Met een rijke marktplaats vol met op maat gemaakte signalen en door gebruikers gecreëerde bot templates, maak 3commas je het wel heel makkelijk.

De samenwerking met 3Commas past naadloos in Bitget's vernieuwde filosofie: “trad slimmer”. Dankzij deze integratie kunnen Bitget-gebruikers nu 3Commas integreren in hun strategieën. Dit resulteert in een trading ervaring die zowel gestroomlijnder als efficiënter is dan ooit tevoren.

Gracy Chen, de Managing Director van Bitget, sprak vol lof over de nieuwe partner: “Samen met 3Commas willen we onze gebruikers in staat stellen betere beslissingen te nemen en hun trading potentieel volledig te benutten.”

Yuriy Sorokin, aan het roer bij 3Commas, voegde toe: “Deze samenwerking zal onze gemeenschappen ongetwijfeld versterken. Onze kernwaarde is om elke trader te voorzien van de beste tools, ongeacht hun ervaring of kennisniveau.”

Benieuwd naar hoe 3comma's werkt? Deze link brengt je naar de website van 3comma's

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws