CEO Binance raad beleggers af te kiezen voor beurzen die kapitaal nodig hebben om te overleven

CEO Binance raad beleggers af te kiezen voor beurzen die kapitaal nodig hebben om te overleven

Changpeng "CZ" Zhao, mede-oprichter en CEO van Binance, heeft een waarschuwing gegeven aan beleggers binnen de cryptospace 

 

CZ was naar Twitter gegaan om commentaar te geven op berichten die erop wezen dat de Zuidoost Aziatische cryptocurrency exchange Zipmex het opnemen van geld tot nader order had gepauzeerd, onder verwijzing naar "volatiele marktomstandigheden".

Het bericht citerend zei CZ, "another one bites to the dust," verder zijn volgers adviserend ervoor te zorgen dat ze een verstandige keuze maken als ze voor een cryptocurrency exchange kiezen. Hij merkte op dat beleggers uit de buurt moeten blijven van beurzen die de hulp van venture capital nodig hebben om te "overleven".

De in Singapore gevestigde exchange Zipmex kondigde aan dat het de moeilijke beslissing had genomen om opnames op zijn platform op te schorten, waarbij het zich beroept op omstandigheden buiten haar controle, waaronder financiële moeilijkheden van de kant van zijn belangrijkste zakenpartners.

Op Twitter zei het Zipmex team: "Door een combinatie van omstandigheden buiten onze controle, waaronder volatiele marktomstandigheden en de daaruit voortvloeiende financiële moeilijkheden van onze belangrijkste zakenpartners, zullen we, om de integriteit van ons platform te bewaren, tot nader order de opnames pauzeren."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws