Massale uitstroom Ethereum gaat rustig door: 450 miljoen dollar verlaat exchanges in één dag

Massale uitstroom Ethereum gaat rustig door: 450 miljoen dollar verlaat exchanges in één dag

Terwijl Ethereum (ETH) zijn zevendaagse prijs verhoogt en rond de grens van $ 3.000 schommelt, gaat de massale withdrawls van de op een na grootste cryptocurrency van exchanges rustig door.

 

Al helemaal op 22 Maart. er ging toen meer dan 151.000 ETH verschillende cryptobeurzen af, zoals blijkt uit een grafiek gedeeld in een tweet door het cryptomarktanalyseplatform IntoTheBlock op 23 maart.

foto van Intotheblock

 

Ethereum uitstroom trend houdt aan

Finbold heeft eerder bericht over de lage hoeveelheid Ethereum op gecentraliseerde exchanges (CEX'en), met 13,55 miljoen ETH die de portefeuilles daar op dat moment bezetten, of slechts 11,3% van het totale circulerende aanbod. Dit waren de laagste niveaus van de populaire cryptocurrency op exchanges sinds september 2018.

Foto van Cryptorank

Opnames van Ethereum in een dergelijke omvang zou mogelijk kunnen wijzen op een latere prijsstijging. Dit is wat er gebeurde na een massale terugtrekking van de cryptocurrency van de exchanges in oktober 2021, toen de prijs binnen tien dagen met 15% steeg na een grote uitstroom.

Op het moment van publicatie werd Ethereum verhandeld op $ 3016, wat een stijging is van 15.5% ten opzichte van de week ervoor, toen de prijs $ 2.684 was, blijkt uit gegevens van CoinMarketCap.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws