Coinbase gratis "Base" NFT is al door meer dan 28.000 mensen gemint

Coinbase gratis "Base" NFT is al door meer dan 28.000 mensen gemint

Cryptofans hebben meer dan 280.000 dollar aan transactiekosten uitgegeven om meer dan 28.000 Coinbase NFT's op Ethereum te minen. De NFT's konden gratis worden gemint voor degenen die de lancering van Coinbase's Layer 2 netwerk, Base, wilden markeren.


Coinbase introduceerde vandaag Base als een Layer 2 netwerk dat bovenop het Ethereum mainnet zal draaien. Het is gebouwd op Optimism en zal deel uitmaken van de zogehete "Superchain" (een naam die gegeven wordt aan de Layer 2 netwerken die gebouwd zijn op de OP Stack en compatibel zijn met elkaar.)

Om de lancering van het netwerk te markeren heeft Coinbase een gratis munt NFT gemaakt. De NFT's kunnen gedurende vier dagen na de aankondiging worden gemunt en staan op het Ethereum mainnet. Ze lijken identiek en tonen een blauwe cirkel.

De NFT's kunnen worden gekocht en verkocht op NFT-marktplaatsen zoals OpenSea. Momenteel hebben ze een basisprijs van 0,011 ETH ($18), wat ongeveer de kosten zijn om er een te kopen - in termen van Ethereum transactiekosten. Deze NFT's hebben al 150 ETH ($247.000) aan handelsvolume gezien.

Elke Base NFT heeft een nummer en die met lagere nummers lijken voor meer te worden verkocht. De hoogste verkoop tot nu toe was de Base NFT 45, die werd verkocht voor 1,88 ETH ($3.100).

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws