Deus Finance exploited voor meer dan 3 miljoen dollar aan crypto

Deus Finance exploited voor meer dan 3 miljoen dollar aan crypto

Deus Finance is het laatste slachtoffer van een hackaanval in de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi). Het DeFi-platform werd voor 3 miljoen dollar geëxploiteerd. Deus Finance heeft inmiddels bevestigd dat de exploit heeft plaatsgevonden.

 

Deus Finance lijdt aan een $3M exploit

De exploit op Deus Finance werd gedaan via een flashloan Dit platform stelt gebruikers in staat om geld te lenen en terug te betalen binnen hetzelfde smart contract. flashloans worden gebruikt om arbitragehandel te faciliteren, waarbij handelaren handelskansen vinden in het prijsverschil van en token tussen DeFi protocollen.

 

Deus Finance onderneemt actie na exploit

De hoofdontwikkelaar van Deus Finance, Lafayette tabor, heeft getwitterd over de terugbetaling en verklaard dat het team bezig was om het probleem op te lossen. Gebruikers die getroffen zijn door de exploit zullen ook worden terugbetaald. Gebruikers zullen de terugbetaling ontvangen met behulp van persoonlijke en DEUS DAO fondsen.

Tabor ging ook naar Medium om een bericht te publiceren waarin hij zei,

Your funds and our system are safe, we deactivated all affected contracts and have been in contact with MUON to upgrade our oracles immediately to mitigate further risks for future implementations, we also contacted some security researchers to take a look at our architecture.

 

De recente aanval op Deus Finance kwam nadat Andre Cronje en Anton Nell hadden aangekondigd dat zij de DeFi sector zouden verlaten. Cronje was een ontwikkelaar van verschillende projecten op het Fantom (FTM/USD) netwerk. Na de aankondiging van het vertrek van Cronje en Nell, zei Dues Finance dat het zich richt op de NFT space door het creëren van een geldmarkt op veNFT. Het project zal gebruikers in staat stellen liquide posities aan te houden met behulp van hun NFT's, te lenen tegen hun NFT's en deze te verhandelen op de markt.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws