de oprichters van Metamask (ConsenSys) kondigde het nieuwe initiatief aan: MetaMask Learn

de oprichters van Metamask (ConsenSys) kondigde het nieuwe initiatief aan: MetaMask Learn

Heb je gehoord van Web3 en het self-custody? Zo niet geen stress, dat komt omdat ConsenSys, de oprichters van Metamask met een nieuw concept komt genaamd Metmask Learn

 

Wat doet MetaMask Learn?
MetaMask Learn probeert mensen onderwijs te geven over Web3 en het bewaren van coins in eigen beheer. Het is een gratis hulpmiddel dat in tien talen wordt aangeboden. Daarnaast biedt de software een interactieve MetaMask gebruikersinterface om self-custody onboarding te helpen en gebruikers door frequente onderwerpen te leiden. 

beheerders van crypto hebben hun geloofwaardigheid verloren door de recente gebeurtenissen. MetaMask Learn ontwikkeld om de kennis en het vertrouwen in zelfbewaaroplossingen te verbreden. Daarnaast is dit systeem ontwikkeld met de bedoeling gebruikers te betrekken bij het Web 3 ecosysteem. Verder zal de tool op een veilige en zelfbeheerde manier educatie bieden aan gebruikers.

Onlangs bleek uit een onderzoek van Morning Consult in opdracht van ConsenSys dat 75% van de deelnemers aan het onderzoek geen idee had wat "zelfbeheer" was of het niet wist. MetaMask Learn is geïntroduceerd om deze leegte op te vullen.

Er zijn verschillende onderwerpen die worden behandeld. Deze onderwerpen zullen een individu helpen volledig te leren over de cryptomarkt, decentralisatie, en vele andere dergelijke onderwerpen. Wat is Web3?, wat is een cryptowallet?, het tijdperk van de digitale identiteit, wat is een self-custody wallet?, NFT's en DeFi zijn slechts enkele van de onderwerpen die in het leerplan van MetaMask Learn aan bod komen. Deze onderwerpen zijn bedoeld om je een grondig begrip te geven van Web 3 en al zijn verschillende onderdelen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws