Nu ook je favoriete twitteraccount tippen met Ethereum

Nu ook je favoriete twitteraccount tippen met Ethereum

Twitter heeft gebruikers de mogelijkheid geboden om naast Bitcoin nu ook donaties te sturen in Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency qua marketcap
 

Social media gigant, Twitter, heeft ondersteuning voor Ethereum-adressen toegevoegd aan de geldtransferdienst binnen zijn applicatie. Afgelopen september voegde Twitter al ondersteuning toe voor Bitcoin-transacties, en nu kunnen gebruikers ook Ethereum-portemonnees gebruiken om donaties te versturen, happy days!

Dit zeiden ze er zelf over: 

 

 



"Vanaf vandaag kunnen Twitter-gebruikers Ethereum-adressen toevoegen aan de Tips-dienst", aldus het bedrijf. "We blijven de lijst met betalingsproviders uitbreiden, zodat Tips beschikbaar is voor het maximale aantal mensen, ongeacht hun locatie."

 

 

In november ontdekte ontwikkelaar Jane Won de mogelijkheid om Ethereum-portemonnees toe te voegen aan Twitter, terwijl alleen overboekingen in bitcoin publiekelijk beschikbaar waren. Nu zijn donaties in ETH beschikbaar geworden voor een breed scala van gebruikers in de mobiele applicatie, echter, in tegenstelling tot BTC, is directe verbinding van Ethereum wallets nog niet voorzien - je moet handmatig het wallet adres kopiëren in het profiel.

 

 


"We zijn verheugd om naast bitcoinbetalingen in Tips ook ondersteuning voor Ethereum op te nemen, waardoor nog meer mensen met minimale inspanning kunnen deelnemen aan de digitale economie."

Aldus de woordvoerder van Twitter

 

 

Maar hier blijft het niet bij.


Zoals AtoZ Markets vorige maand meldde, voegde Twitter de mogelijkheid toe om niet-fungibele tokens (NFT's) te authenticeren voor klanten van de betaalde Twitter Blue-dienst. Dit gebeurde nadat de bekende aanhanger van bitcoin, Jack Dorsey, in november de post van CEO van het bedrijf had verlaten.

Interessant is dat Ethereum wallets die geregistreerd zijn met behulp van het ENS domeinsysteem momenteel niet worden ondersteund. Dit systeem is vergelijkbaar met het DNS-systeem op het internet - het maakt het mogelijk om alfabetische namen te geven aan adressen op het Ethereum-netwerk.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws