Winst van Binance 10x zo hard gegroeid

Winst van Binance 10x zo hard gegroeid

2022 werd gekenmerkt door het falen van grote organisaties in de gehele sector, evenals een sterke daling van crypto in general. De gebeurtenissen die gedurende het jaar plaatsvonden overvielen veel beleggers, waardoor het veel moeilijker werd de cryptomarkt te doorgronden. Maar 's werelds grootste crypto-beurs Binance, samen met een paar andere, wist ondanks verschillende tegenslagen goede cijfers te draaien

 

Binance doet een goede 10x 

CryptoQuant, een on-chain data- en analyseplatform, heeft een grafiek gemaakt die de jaarlijkse groei van Binance in de afgelopen twee jaar laat zien. De jaarlijkse inkomsten van het door CZ geleide platform zouden volgend die gegevens een 10x laten zien voor het platform. De kwartaalinkomsten van Binance begonnen in 2021 aanzienlijk te stijgen, en deze trend hield het hele jaar aan. De jaarlijkse inkomsten van de cryptobeurs zullen in 2022 pak en beet $12 miljard bedragen.

 

Massale uitstroom van Binance

Desondanks begonnen de handelsvolumes op de gecentraliseerde beurs tegen het einde van 2022 te dalen, wat resulteerde in een daling van de voorspelde kwartaalinkomsten. Binance had in december 2022 in één week een verlies van 90.000 Bitcoin (BTC) uit hun reserves. 

Gezien de dominantie van de exchange in de business is het begrijpelijk dat men bang is dat ze de volatiliteit van de cryptocurrency markt nog verder vergroten. En als het tempo van de opnames in hetzelfde tempo blijft stijgen, kan dat vervelende gevolgen hebben voor crypto, maar ook voor de beleggers. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws