11 metaverse tokens om in de gaten te houden

Met het vele Metaverse munten op de markt kan het moeilijk zijn om projecten van goede kwaliteit te vinden die nieuwe technologie en innovatie bieden. Dit artikel kijkt naar onze top 11 met de hand uitgezochte Metaverse munten gerangschikt op market cap van laag naar hoog.

 

11. VERASITY (VRA) - $0,04635 ($206 MILJOEN)

 

Verasity is een op Ethereum gebaseerd video-sharing platform, dat zichzelf omschrijft als een "protocol en product layer platform voor Esports en video entertainment."

De visie van VRA is om advertentie-inkomsten en betrokkenheid op zijn platform te verhogen voor adverteerders en video-uitgevers. Het implementeert het Proof of View-protocol, dat ervoor zorgt dat verkeer afkomstig is van legitieme bronnen.

Op het moment van schrijven wordt VRA verhandeld op $0,04635, met een 24-uurs handelsvolume van $132 miljoen. De circulerende voorraad voor VRA is 4,47 miljard, met een market cap van $206 miljoen.

VRA is te koop op: KuCoin, Gate.io, Bithumb, Bittrex, Uniswap, en meer.

 

10. REDFOX LABS (RFOX) - $0,184 ($238 MILJOEN)

 

RedFOX Labs bouwt de Metaverse voor iedereen. De missie is om de leider te zijn in meeslepende metaverse ervaringen gericht op gaming, retail, media, en beloningen.

RFOX is de native token van het platform die het RedFOX ecosysteem voedt en als betaalmiddel fungeert. Daarnaast wordt RFOX gebruikt voor handelsvergoedingen, liquiditeitspools en NFT's.

Een van de beste functies van RedFOX is het RFOXVALT, een volledig meeslepende discovery shopping en retail ervaring die gaming elementen en vormen van de RedFOX Metaverse combineert.

Op het moment van schrijven, wordt RFOX verhandeld op $ 0,1825, met een 24-uurs handelsvolume van $ 14 miljoen. RFOX heeft een circulerende voorraad van 1,31 miljard, met een market cap van $238 miljoen.

RFOX is te koop op KuCoin, Gate.io, Uniswap, Liquid, Bittrex, PancakeSwap, en meer.

9. ALIEN WORLDS (TLM) - $0,2639 ($239 MILJOEN)

Alien Worlds bevat een gedecentraliseerde Metaverse verbonden met Ethereum, WAX en Binance Smart Chain. Het is momenteel een van de meest populaire blockchain-gebaseerde NFT spellen op de markt, met meer dan 200k gebruikers vorige maand.

Alien Worlds stelt spelers in staat om ruimteschepen te leasen en ze op missies te sturen om de Metaverse te ontdekken. Terwijl spelers aan hun 2055 avontuur beginnen, kunnen ze Trillium tegenkomen. TLM stimuleert spelers om het spel te spelen omdat het een echte waarde heeft.

Spelers kunnen naar verschillende planeten reizen, die allemaal afzonderlijke Decentralized Autonomous Organizations (DAOs) zijn. Deze DAO's ontvangen dagelijks Trillium via de smart contracts, en spelers kunnen ook een deel van de TLM ontvangen als ze deel uitmaken van de DAO van die planeet.

Op het moment van schrijven, wordt TLM verhandeld op $0.26, met een 24-uurs handelsvolume van $188 miljoen. De circulerende voorraad is 914 miljoen TLM, met een market cap van $239 miljoen.

 

8. STAR ATLAS (ATLAS) - $0,1303 ($281 MILJOEN)

 

Star Atlas is een nieuwe generatie virtuele metaverse gebouwd op Solana. Het is een ruimteverkenning en strategiespel dat momenteel een van de meest geanticipeerde projecten op de markt is.

Star Atlas is een op blockchain gebaseerd strategiespel van ruimteverkenning met een ruimte-thema universum. Spelers kunnen hun fortuin bouwen in hun eigen huizen in de ruimte, verschillende planeten en sterren verkennen en veroveren, en deelnemen aan het intergalactische ecosysteem van Star Atlas.

Star Atlas bevat een marktplaats waar spelers grondstoffen zowel binnen als buiten het spel kunnen verhandelen. Daarnaast bevat Star Atlas ook Mining Towns, die grondstofrijke gebieden van economische activiteit zijn.

Op het moment van schrijven wordt ATLAS verhandeld op $0.1303, met een 24-uurs handelsvolume van $35 miljoen. ATLAS heeft een circulerende voorraad van 2,16 miljard, met een market cap van $281 miljoen.

U kunt ATLAS kopen op FTX, Gate.io, Raydium, Serum DEX, MEXC, AscentEx (Bitmax), en meer.

 

7. WILDER WORLD (WILD) - $4,92 ($361 MILJOEN)

 


Wilder World is een Ethereum-gebaseerde meeslepende 5D Metaverse gebouwd met Unreal Engine 5. De Wilder World Metaverse is nog in ontwikkeling, maar zal gebruikers in staat stellen om verschillende auto's, sneakers, gebouwen, en nog veel meer te kopen.

Daarnaast wil Wilder World de eerste echt liquide, gedecentraliseerde en door de gemeenschap geleide NFT-marktplaats zijn.

WILD is het native token voor het Wilder World ecosysteem en communiceert met hun marktplaats en bestuurt de Wilder DAO.

Op het moment van schrijven wordt WILD verhandeld op $4,92, met een 24-uurs handelsvolume van $16 miljoen. De circulerende voorraad is 73 miljoen, met een market cap van $361 miljoen.

U kunt WILD kopen op KuCoin, Uniswap, Gate.io, MEXC, BitMart, Bitget, en meer.

 

6. STARLINK (STARL) - $0,00004328 ($429 MILJOEN)

 


Starlink heeft als doel de eerste echte gedecentraliseerde Metaverse te creëren. Het beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerd virtueel project in handen van de gemeenschap. Het platform zal fungeren als een lanceerplatform voor games, met als eerste uitgebracht spel Warp Nexus - een uitgebreid spel voor ruimteverkenning.

STARL stelt gebruikers in staat om virtuele items te kopen, verkopen en verhandelen, zoals ruimteschepen, satellieten en land.

Het is ook een governance token, waardoor houders kunnen stemmen op voorstellen met hun STARL.

Op het moment van schrijven wordt STARL verhandeld op $0,00004255, met een 24-uurs handelsvolume van $36 miljoen. Het circulerende aanbod voor STARL staat op 9,9 biljoen, met een market cap van $429 miljoen.

U kunt STARL kopen op Gate.io, Uniswap, OKEx, MEXC, LBank, 0x Protocol, CoinEx, ShibaSwap, en meer.

 

5. CEEK VR (CEEK) - $0,6131 ($456 MILJOEN)

 


CEEK VR wil de toekomst van muziekstreaming en -uitgeverij worden, door makers van digitale inhoud te verbinden met hun fans.

CEEK's recente samenwerkingsovereenkomst met Universal Music Group geeft hen de rechten om live optredens te streamen van topartiesten zoals Neyo, Sting, Kay Perry, Lady Gaga, en nog veel meer.

CEEK is het eigen ERC-20 token voor het CEEK VR platform. Het CEEK ecosysteem biedt vele manieren om tokens te verdienen, inclusief het creëren van aangepaste munten voor artiesten en labels, het creëren van verschillende digitale merchandise, het delen van links op sociale media, het cureren van inhoud voor goedkeuring, en meer.

Op het moment van schrijven, wordt CEEK verhandeld op $ 0,6136, met een 24-uurs handelsvolume van $ 33 miljoen. De circulerende voorraad bedraagt 743 miljoen CEEK, met een marktkapitalisatie van $456 miljoen.

U kunt CEEK kopen op Gate.io, MEXC, PancakeSwap, Bancor Network, ProBit Global, ApeSwap (BSC), LATOKEN, en meer.

4. BLOKTOPIA (BLOK) - $0,08735 ($724 MILJOEN)

 


Bloktopia is een virtuele metaverse wereld met een wolkenkrabber van 21 verdiepingen. Gebruikers kunnen verschillende wolkenkrabber niveaus verkennen, met elk een andere set van ervaringen. Spelers zullen inkomsten verwerven via vastgoedeigendom, reclame-inkomsten, play-to-earn games, en nog veel meer.

Volgens de officiële website:

"Bloktopia zal een ongekende VR-ervaring bieden voor de cryptogemeenschap, door gebruikers samen te brengen in één meeslepende en boeiende omgeving."

Op het moment van schrijven wordt Bloktopia verhandeld op $0,08809, met een 24-uurs handelsvolume van $734 miljoen. Het circulerende aanbod voor BLOK is 8,34 miljard, met een market cap van $724 miljoen.

U kunt BLOK kopen op KuCoin, Gate.io, OKEx, QuickSwap, Bitrue, Bitmark, DODO Polygon, en meer.

 

3. UFO GAMING (UFO) - $0,00003141 ($809 MILJOEN)\

 


UFO Gaming is een gedecentraliseerd gamingplatform dat een brug wil slaan tussen traditionele games en blockchaintechnologie, terwijl spelers beloningen kunnen verdienen met een Play-to-earn-model.

Volgens de officiële website:

"UFO Gaming zal samenwerken met traditionele gaming bedrijven om ze te integreren op de blockchain en nieuwe blockchain gaming functies te ontwikkelen."

UFO Gaming beschikt over de UFO utility token, de native valuta die gebruikt wordt in hun Dark Metaverse. Elke planeet in de Dark Metaverse zal een unieke set games aanbieden en spelers in staat stellen om stukken land te kopen via NFT's, vergelijkbaar met hoe Decentraland en The Sandbox het hebben opgezet.

Op het moment van schrijven wordt UFO Gaming verhandeld op $0,00003144, met een 24-uurs handelsvolume van $27 miljoen. Er zijn 25,7 biljoen UFO tokens met een market cap van $809 miljoen.

U kunt UFO kopen op Uniswap, Gate.io, MEXC, LBank, 0x Protocol, ShibaSwap, en meer.

 

2. THE SANDBOX (SAND) - $5,41 ($4,9 MILJARD)

 


The Sandbox is veruit een van de beste projecten op deze lijst. Het heeft een 3D Metaverse vergelijkbaar met Decentraland, met het verschil dat The Sandbox een desktop applicatie heeft in plaats van een in-browser ervaring.

Met hun onlangs gelanceerde Alpha op 29 november, is The Sandbox universum vergelijkbaar met Minecraft, maar heeft een hogere kwaliteit en meer RPG-mechanica.

Op dit moment kunnen spelers drie verschillende ervaringen in The Sandbox uitproberen; er is geen Alpha-pas vereist.

Op het moment van schrijven, wordt SAND verhandeld op $5.41, met een 24-uurs handelsvolume van $1.7 miljard. De circulerende voorraad is 913 miljoen, met een market cap van $4.9 miljard.

U kunt SAND kopen op Binance, KuCoin, Huobi Global, Gate.io, Bithumb, FTX, Crypto.com, en meer.

 

1. DECENTRALAND (MANA) - $3,89 ($7 MILJARD)

 


Decentraland is een van de toonaangevende Metaverse projecten op de markt en mijn persoonlijke favoriet. Het beschikt over een 3D blockchain-gebaseerde metaverse die spelers in staat stelt om percelen te kopen en het virtuele universum te verkennen. Er zijn verschillende ervaringen beschikbaar, zoals Casino's, Concerten, Galerijen en nog veel meer.

Gelanceerd in februari 2020, is Decentraland het langstlopende 3D Metaverse project in crypto. Het enige andere project dat in de buurt komt van Decentraland is The Sandbox.

Iedereen kan Decentraland bekijken door hun officiële website te bezoeken en verbinding te maken met behulp van MetaMask met een Chrome browser.

Op het moment van schrijven wordt MANA verhandeld tegen $3,90, met een 24-uurs handelsvolume van $1,6 miljard. Mana's circulerende voorraad is 1,82 miljard, met een market cap van $7 miljard.

U kunt MANA kopen op Binance, Coinbase Exchange, KuCoin, Huobi Global, Binance.US, FTX, Crypto.com, Kraken, en meer.

 

Openbaarmaking: Dit is geen handels- of beleggingsadvies. Doe altijd uw onderzoek voordat u een cryptocurrency koopt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws