Wat is de Holo crypto (HOT) en hoe werkt het? Een eenvoudige uitleg over deze cryptocurrency

Wat is de Holo crypto (HOT) en hoe werkt het? Een eenvoudige uitleg over deze cryptocurrency

Holo, een open source platform waarmee gebruikers hun eigen toepassingen kunnen maken en hosten op het Holo-netwerk, is een van de meest intrigerende ideeën voor cryptocurrency. In dit essay zullen we onderzoeken wat Holo is, hoe het werkt, en wat het onderscheidt van andere cryptocurrency initiatieven.

 

Wat is holo en hoe werkt het?

Holo is een peer-to-peer netwerk waarmee gebruikers hun eigen apps kunnen maken en hosten. Het doel van Holo is om gebruikers in staat te stellen hun apps onmiddellijk beschikbaar te maken voor iedereen met een internetverbinding, zonder afhankelijk te zijn van centrale servers of hostingbedrijven. Het netwerk maakt gebruik van Holochain, een open source platform waarmee ontwikkelaars snel en eenvoudig op blockchain gebaseerde apps kunnen bouwen. Holochain bevat ook een aantal tools die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun apps te beschermen, te testen en te publiceren op het netwerk.

 

Wat maakt holo uniek?

Holo heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere cryptocurrency ideeën. Om te beginnen gebruikt Holochain gedistribueerde grootboektechnologie (DLT) om veilige en betrouwbare netwerktransacties tussen verschillende partijen uit te voeren. Hierdoor kunnen gebruikers vertrouwen hebben in de veiligheid van hun transacties, terwijl ze anoniem blijven voor andere gebruikers op hetzelfde netwerk. Ten tweede stelt Holochain ontwikkelaars in staat hun toepassingen met aanzienlijke flexibiliteit te ontwerpen, zodat ze nieuwe functies kunnen toevoegen aan huidige apps of nieuwe projectideeën sneller kunnen uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van centrale servers of hostingproviders. Ten derde maakt Holochain gebruik van peer-to-peer technologie, waardoor transactiegegevens rechtstreeks tussen verschillende partijen via hetzelfde netwerk kunnen worden uitgewisseld, wat resulteert in goedkopere transactiekosten dan traditionele systemen zoals bankoverschrijvingen of creditcardbetalingen.

Voor- en nadelen van Holochain

Voor

  • Holochain is een nieuwe architectuur die verschillende kritieke problemen in de huidige blockchain-infrastructuur aanpakt.
  • Holochain is schaalbaarder, sneller en energiezuiniger dan elk ander blockchain-systeem dat momenteel in gebruik is.
  • Holochain biedt naast schaalbaarheid en snelheid ook grote veiligheid en goedkope transactiekosten.

Nadelen

  • Ondanks dat het Holo-project al bijna vier jaar op de markt is, heeft het nog geen noemenswaardig succes geboekt.
  • Het lijdt geen twijfel dat dit idee een fantastische visie heeft. Er is echter een aanzienlijk verschil tussen wat werd beloofd en wat tot nu toe is bereikt.

 

HOT Tokenomics

De waarden in de onderstaande tabel zijn correct op het moment van schrijven en zijn geschat tot twee cijfers achter de komma.

Het totale aanbod is 177,6 miljard HOT tokens.

173 miljard (98% van het totale aanbod) in omloop

1,08 miljard dollar aan marktkapitalisatie

$78 miljoen in 24-uurs handelsvolume

Prijs - $0,0062

 

Waar kan ik holo kopen

HOT is te koop en te verhandelen op verschillende platforms. Zowel op gecentraliseerde als gedecentraliseerde exchanges. Bybit, Binance en coinbase behoren tot de meest liquide beurzen voor HOT. De token is momenteel verhandelbaar tegen een reeks andere cryptocurrencies en te koop op de volgende exchanges die ook door ander maten gebruikt word:
 


PS: Doe altijd goed je eigen onderzoek en bij vragen, stel ze in de community! 👍

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws