Wat is Perpetual Protocol (PERP) en hoe werkt het? Een simpele uitleg over deze cryptocurrency

Wat is Perpetual Protocol (PERP) en hoe werkt het? Een simpele uitleg over deze cryptocurrency

Cryptocurrency is een van de meest innovatieve technologieën die de wereld ooit heeft gezien. Het heeft de manier waarop mensen geld verhandelen en beheren volledig veranderd. Perpetual Protocol is een van de nieuwste cryptocurrency-projecten die opkomt. Het is een open source, decentraal financieel protocol dat gebruikers in staat stelt om financiële producten te bouwen, te handelen en te beheren op basis van blockchain-technologie. In dit artikel zullen we kijken naar wat Perputual Protocol precies is, hoe het werkt en wat het uniek maakt ten opzichte van andere cryptocurrency-projecten.

 

 

 

 

 

Wat is Perpetual Protocol en hoe werkt het?

Perpetual Protocol is een open source, decentraal financieel protocol dat gebruikers in staat stelt om financiële producten te bouwen, te handelen en te beheren op basis van blockchain-technologie. Het protocol maakt gebruik van slimme contracttechnologie om transacties uit te voeren tussen verschillende partijen zonder tussenkomst van derden. Het biedt ook een platform voor gedecentraliseerde financiële applicaties (DeFi) zoals leningmarkten, derivatenmarkten, stablecoins en vele andere soorten financiële producten.

Het protocol maakt gebruik van twee tokens: PERP (Perpetual Protocol) en PIP (Perpetual Interest Bearing Token). De PERP-token wordt gebruikt als gas voor transacties op het netwerk en als beloning voor validators die transacties verifiëren. De PIP-token wordt gebruikt als collateral voor leningtransacties op het netwerk. Beide tokens worden gemined door validators die betrokken zijn bij het verifiëren van transacties op het netwerk.

 

Wat maak Perpetual Protocol uniek? 

Er zijn veel verschillende cryptocurrency-projecten die momenteel actief zijn, dus wat maak Perpetual Protocol uniek? Ten eerste biedt het eenvoudige toegang tot DeFi-producten zoals leningmarkten, derivatenmarkten en stablecoins met behulp van slimme contracttechnologie. Ten tweede biedt het een platform voor gedecentraliseerde financiële applicaties (DeFi) waar gebruikers hun eigen financiële producten kunnen bouwen, handelen en beheren. Ten derde biedt het een veilige en betrouwbare manier om transacties uit te voeren met behulp van blockchain-technologie.

 

De Tokenomics van Perpetual Protocol

De tokenomics van Perpetual Protocol zijn ontworpen om de waarde van het protocol te verhogen door middel van het creëren, verhandelen en beheren van tokens. De PERP-token wordt gebruikt als gas voor transacties op het netwerk en als beloning voor validators die transacties verifiëren. De PIP-token wordt gebruikt als collateral voor leningtransacties op het netwerk. Beide tokens worden gemined door validators die betrokken zijn bij het verifiëren van transacties op het netwerk. Daarnaast bieden ze ook een stakingprogramma waarmee gebruikers hun tokens kunnen staken om extra beloningen te ontvangen.

 

Waar kan ik Perpetual Protocol kopen?

PERP is te koop en te verhandelen op verschillende platforms. Zowel op gecentraliseerde als gedecentraliseerde exchanges. Bybit, Binance en coinbase behoren tot de meest liquide beurzen voor PERP. De token is momenteel verhandelbaar tegen een reeks andere cryptocurrencies en te koop op de volgende exchanges die ook door ander maten gebruikt word:
 


PS: Doe altijd goed je eigen onderzoek en bij vragen, stel ze in de community! 👍

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws