WAT IS MiRROR PROTOCOL (MIR) EN HOE WERKT HET? EEN SIMPELE UITLEG OVER DE CRYPTOCURRENCY

WAT IS MiRROR PROTOCOL (MIR) EN HOE WERKT HET? EEN SIMPELE UITLEG OVER DE CRYPTOCURRENCY

Mirror Protocol is een blockchain-gebaseerd protocol dat gebruikers in staat stelt om deel te nemen aan de financiële markten met behulp van een gedecentraliseerde infrastructuur. Het is ontworpen om gebruikers te helpen bij het verhandelen van financiële instrumenten, waaronder aandelen, obligaties, derivaten en andere financiële producten. Het doel van Mirror Protocol is om een open platform te creëren waarop gebruikers kunnen handelen in verschillende financiële instrumenten met behulp van blockchain technologie.

 

 

Wat is Mirror Protocol en hoe werkt het?

Mirror Protocol maakt gebruik van blockchain technologie om een open platform te creëren waarop gebruikers kunnen handelen in verschillende financiële instrumenten. Het protocol maakt gebruik van slimme contracttechnologie om transacties op het platform uit te voeren. De transacties worden uitgevoerd door middel van tokens die worden verhandeld op de Mirror Exchange (MEX). De MEX biedt ook toegang tot verschillende financiële markten zoals aandelenkoersen, obligaties, derivaten en andere financiële producten.

 

Wat maakt Mirror Protocol uniek?

mirror protocol

Mirror Protocol biedt eenvoudige toegang tot de wereldwijde financiële markten voor iedere gebruiker. Het protocol maakt ook gebruik van slimme contracttechnologie om transacties op het platform uit te voeren, wat betekent dat er geen tussenpersonen nodig zijn voor transacties. Bovendien biedt het protocol ook lagere tarieven dan traditionele beurzen en brokers, wat betekent dat er meer winst kan worden gemaakt door middel van handelsactiviteit op het platform. 

 

De Tokenomics van Mirror Protocol 

Mirror Protocol maakt gebruik van twee tokens: MIR en MIRX. De MIR token is de native token die wordt gebruikt voor governance-doeleinde op hetzelfde netwerk en kan worde verhandeld op verschillende exchanges zoals Binance en Huobi Global. De MIRX token is echter alleen beschikbaar op de Mirror Exchange (MEX) en kan alleen daar worde verhandeld. Beide tokens zijn essentieel voor hetzelfde netwerk omdat ze samenhangend zijn met elkaar; als je meer MIRX tokens koopt, krijg je meer stemrecht over besluitvorming over hetzelfde netwerk.

 

Waar kan ik MIR kopen?

 

MIR is te koop en te verhandelen op verschillende platforms. Zowel op gecentraliseerde als gedecentraliseerde exchanges. Bybit, Binance en coinbase behoren tot de meest liquide beurzen voor MIR. De token is momenteel verhandelbaar tegen een reeks andere cryptocurrencies en te koop op de volgende exchanges die ook door ander maten gebruikt word:
 


PS: Doe altijd goed je eigen onderzoek en bij vragen, stel ze in de community! 👍

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws