ELON vs Binance

ELON vs Binance

Dit keer geen haat tweets over BTC, maar Elon Musk vroeg dinsdag op Twitter aan Changpeng Zhao, CEO van Binance, wat er aan de hand is met Dogecoin, waarbij hij de problemen die zijn favoriete cryptocurrency teisteren omschreef als "shady".

Het specifieke probleem in kwestie deed zich voor tijdens het recente upgradeproces en zorgde ervoor dat ongeveer 1.674 Binance-gebruikers oude transacties ontvingen terwijl anderen geen Dogecoin-opnames konden doen. 

Het officiële Twitter-account van Binance reageerde een half uur later en suggereerde dat het probleem niet shady is, maar  "gewoon frustrerend" en voegde enkele details toe over de oplossing. Het probleem deed zich blijkbaar voor op Binance omdat het platform een andere opzet voor Dogecoin gebruikt. Tot groot verdriet van DOGE-houders zal de exchange daarom de wallet volledig opnieuw moeten opbouwen - wat mogelijk nog een week of zo zal duren.
    
Musk was echter niet tevreden met de reactie. Hij beweerde dat gebruikers niet voor een langere periode aan dergelijke problemen moeten worden onderworpen vanwege de eigen fouten van de exchange. De Tesla-multimiljardair verwees ook naar een thread van Dogecoin Developers die aangeeft dat het probleem iets meer dan een jaar geleden begon.


De chef van Binance's, Changpeng Zhao, mengde zich later in het heen-en-weer gesprek. Hij verontschuldigde zich bij Musk voor het veroorzaakte ongemak en verduidelijkte dat het probleem te wijten is aan de nieuwste Dogecoin wallet en dat ze "in communicatie zijn met devs". 

Vervolgens plaatste hij een artikel van de Guardian over Tesla dat ironisch genoeg in oktober een storing ondervond en gedwongen werd om meer dan 12.000 voertuigen terug te roepen in de Verenigde Staten, met de vraag "Wat is hier gebeurd?". Destijds werd Tesla er ook toe aangezet om de FSD-update op EV-auto's te annuleren om het probleem aan te pakken.

De tweets tussen beide heren kan je hier vinden

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws