Wat is Wonderland met een APY van 83,855.2%

Wat is Wonderland met een APY van 83,855.2%

 

 

 

Wonderland Money is een plaats op het Avalanche-netwerk waar stakers van de token $TIME hun token tegen een "to good to be true" APY kunnen staken. Op het moment van schrijven, is het 83,855.2%. Het concept is om een gedecentraliseerde valuta te creëren die wordt ondersteund door een mandje van crypto-activa, om cryptocurrency los te koppelen van fiat currency. Het project is een letterlijke copy paste van de orginele Ethereum based Olympys Dao (OHM). Zowel TIME als OHM holders hebben veel kritiek ontvangen vanuit de crypto community die aangeven dat dit één grote scam is en dat je binnen de kortste keren je geld kwijt zal zijn. We zijn inmiddels al een paar weken verder en beide projecten zijn alleen nog maar populairder geworden, dus wat is wijsheid? 
`
De Prijs van TIME de afgelopen dagen (dat van Coingecko)

 

Duikje dieper in TIME

Het doel van het project is om een crypto-backed stabiele munt te creëren die beschermd zal worden door zijn eigen locked value. Wanneer iemand bonds koopt, zal de grootte van de schatkist toenemen, en dit wordt gebruikt om kracht te geven en de waarde van de munt in de toekomst te ondersteunen. Wanneer je bonds koopt op de Wonderland website, krijgt je een korting op de $TIME tokens die u koopt, en tegelijkertijd wordt ke geld naar de schatkist gestuurd en versterkt het project in de toekomst. Doordat ook $TIME een fixed supply heeft en je alleen door het te staken op wonderland 5 digit yield kan verdienen zorgt dat er voor dat de huidige prijs per token 9036$ is. 

De personen achter OlympusDAO kennen we niet, maar het is erg interessant dat we eigenlijk wel meer weten over het team achter Wonderland. Het project wordt geleid door Daniele Sestagalli, een Italiaan met veel ervaring met projecten in de blockchain industrie. Hij is ook de chef achter Popsicle Finance en Abracadabra. Het feit dat hij het gezicht is van het project vind ik eigenlijk een groot pluspunt, omdat hij de verantwoordelijkheid neemt voor het project, en als het uit elkaar zou vallen, weten we wie we de schuld kunnen geven.

 

Time... scam? 


De founders van Time zijn grotendeels anoniem en uit hun whitepaper blijkt dat zij bepalen wat er met de toekomst van Wonderland gaat gebeuren. Dit is iets waar je je van bewust van moet zijn, maar dat maakt het niet gelijk een scam. Er worden daadwerkelijk dagelijks rewards uitgekeerd tegen de rente die op de website te zien is, Je kan je tokens elk moment unstaken en verkopen op verschillende decentralised exchanges. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen Time een kans geven en staken tegen deze torenhogen APR. Dit is geen financieel advies en mocht je overwegen om in TIME te stapen doe dan natuurlijk eerst zelf research. 


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws