WAT IS axie infinityv(AXS) EN HOE WERKT HET? EEN EENVOUDIGE UITLEG OVER DE CRYPTOCURRENCY

WAT IS axie infinityv(AXS) EN HOE WERKT HET? EEN EENVOUDIGE UITLEG OVER DE CRYPTOCURRENCY

Axie Infinity is een blockchain spel waarbij spelers digitale wezens, genaamd Axies, kunnen verzamelen, trainen en laten vechten. De Axies zijn unieke tokens op de Ethereum blockchain en spelers kunnen ze upgraden en verhandelen op de in-game markt.Wat is Axie Infinity en Hoe Werkt Het?

Axie Infinity is een blockchain-gebaseerde spelplatform dat gebouwd is op de Ethereum blockchain. Het is ontworpen om spelers de mogelijkheid te bieden om digitale wezens, genaamd Axies, te verzamelen, te trainen en te vechten in zogenaamde "battles". De Axies zijn unieke en niet-vervangbare tokens (NFT's) die op de blockchain geregistreerd staan, wat betekent dat ze eigendom zijn van de speler die ze bezit.

Het doel van Axie Infinity is om spelers de mogelijkheid te bieden om digitale wezens te verzamelen, trainen en laten vechten in een competitieve omgeving. Dit gebeurt via een zogenaamde "smart contract" op de Ethereum blockchain, wat betekent dat het proces geautomatiseerd en transparant is. Spelers kunnen hun Axies upgraden en aanpassen door ze te trainen en speciale items te kopen en verkopen op de in-game markt.

 

Wat Maakt Axie Infinity Uniek?

Er zijn een aantal factoren die Axie Infinity uniek maken in de wereld van blockchain-gebaseerde games. Ten eerste is het een NFT-gebaseerd spel, wat betekent dat alle Axies uniek en niet-vervangbaar zijn. Dit geeft spelers een echte eigendom van hun digitale wezens, en maakt het mogelijk om ze te verhandelen en te verkopen op de open markt.

Ten tweede is Axie Infinity gebouwd op de Ethereum blockchain, wat betekent dat het gebruik maakt van slimme contracten en de eigendom van de Axies op de blockchain geregistreerd staat. Dit zorgt voor transparantie en eerlijkheid in het spel, en biedt spelers de mogelijkheid om hun Axies te verhandelen en te verkopen op gedecentraliseerde exchanges.

Ten derde is Axie Infinity een community-driven project, wat betekent dat de ontwikkeling ervan gestuurd wordt door de behoeften en ideeën van de gebruikersgemeenschap. Dit maakt het spel flexibel en evoluerend, en biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen ideeën en creaties te delen en te verkopen.

 

Tokenomics

De tokenomics van Axie Infinity zijn ontworpen om de waarde van de AXS token te behouden en te versterken. Dit wordt bereikt door een combinatie van beperkt aanbod, inflatie en stijgende vraag van spelers en beleggers.

De totale hoeveelheid AXS tokens is beperkt tot 100 miljoen, en er worden regelmatig nieuwe tokens gecreëerd door middel van een inflationair model. Dit betekent dat er elke maand een bepaald aantal nieuwe tokens worden gecreëerd en toegevoegd aan het totale aanbod, wat de inflatie van de token bevordert.

Daarnaast worden er regelmatig staking beloningen uitgegeven aan spelers die hun AXS tokens vasthouden en staken, wat betekent dat ze hun tokens "vastzetten" in ruil voor een beloning. Dit moet ervoor zorgen dat spelers hun tokens vasthouden en actief bijdragen aan het ecosystem van Axie Infinity, wat de waarde van de token versterkt.

Tenslotte is er het Play to Earn programma, waarbij spelers beloond worden met AXS tokens voor het spelen van het spel en het voltooien van specifieke taken. Dit moet ervoor zorgen dat spelers actief betrokken blijven bij het spel en dat de vraag naar AXS tokens blijft stijgen.

 

De verdeling van de supply is als volgt:

AXS Allocation

 

WAAR KAN IN MASK KOPEN?

 

 

MASK is te koop en te verhandelen op verschillende platforms. Zowel op gecentraliseerde als gedecentraliseerde exchanges. Bybit, Binance en coinbase behoren tot de meest liquide beurzen voor MASK. De token is momenteel verhandelbaar tegen een reeks andere cryptocurrencies en te koop op de volgende exchanges die ook door ander maten gebruikt word:
 


PS: Doe altijd goed je eigen onderzoek en bij vragen, stel ze in de community! 👍

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws