Mc Donalds komt met een gelimiteerde NFT

Mc Donalds komt met een gelimiteerde NFT

McDonald's creëert een beperkt aantal NFT's om de 40e verjaardag van de McRib te vieren. Dit doen ze ter ere van het 40-jarig bestaan van de McRib. McDonalds zal de McRib NFT's weggeven aan 10 winnaars, ben jij er één?

 

Dankzij Non-fungible Tokens (NFT's) verkopen restaurant tegenwoordig ook digitaal eten. Klinkt raar maar waar McDonalds heeft zijn McRib omgebouwd tot een NFT die ze aan 10 onder gelukkige winnaars zullen verdelen.

"Onze McRib NFT's zijn digitale versies van het favoriete broodje - bijna net zo pittig als de McRib zelf - en we geven ze vanaf 1 november weg aan een paar gelukkige fans op Twitter" aldus een persbericht van het bedrijf.
 

 

Om kans te maken moet je @McDonalds op Twitter volgen en de tweet met de uitnodiging te retweeten tussen 1 en 7 november vanaf een publieke account. Op 12 november zullen ze 10 fans selecteren die de exclusieve McRib NFT zullen ontvangen. McRib is een broodje varkensvlees met barbecuesmaak dat slechts in een paar landen een vast onderdeel van hun menu's is. Het werd eerder stopgezet als gevolg van slechte verkoop in de VS, maar het heeft wel zijn trouwe schare fans.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws