WAT IS MASK en hoe werkt het? EEN EENVOUDIGE UITLEG OVER DE CRYPTOCURRENCY

WAT IS MASK en hoe werkt het? EEN EENVOUDIGE UITLEG OVER DE CRYPTOCURRENCY

Mask Network laat gebruikers van populaire sociale media platforms cryptocurrency versturen, communiceren en met gedecentraliseerde apps versleutelde inhoud delen. MASK token houders kunnen stemmen over initiatieven van het ecosysteem via een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) genaamd MaskDAO.

 

Wat is MASK en hoe werkt het? 

Met Mask Network kunnen gebruikers een laag privacy toevoegen aan hun online interacties op decentraal niveau. 

Gebruikers van sociale netwerken hebben de mogelijkheid om hun unieke inhoud te versleutelen of toegangscriteria in te stellen en alleen te delen met hun doelgroep.  Bovendien kunnen ontwikkelaars met behulp van Mask gedecentraliseerde activa lanceren en ITO's (Initial Twitter Offerings) uitvoeren, terwijl eindgebruikers rechtstreeks op Twitter kunnen deelnemen aan tokenlanceringen.

Om meer projecten aan te trekken heeft Mask verschillende crypto blockchains geïntegreerd, waaronder Ethereum, Binance Smart Chain (BSC), Polygon, Arbitrum en xDAI.  Daarnaast is er een pop-up handelswidget die de prijzen van de populairste cryptocurrencies en aandelen laat zien en onmiddellijke toegang biedt tot de handel.  Gebruikers kunnen ook de best presterende handelaren volgen en hun strategieën kopiëren.

Met Mask Network kunnen gebruikers uit 60+ landen direct cryptocurrencies kopen met een creditcard of bankoverschrijving via Transak.  Ook kunnen ze gebruik maken van Lucky Drop dat een gecodeerd weggeeftool is waarmee ze geschenktokens of NFT's naar elke gebruiker kunnen sturen.

Met het Mask project kunnen gebruikers NFT's kopen en verkopen via sociale netwerken.  Ook kan men met behulp hiervan een Twitter pagina aanpassen door een NFT galerij te maken.  Bovendien valideert Web 3.0 het eigendom van NFT's en Twitter-profielfoto's met behulp van on-chain gegevens.  NFT's worden bewaard in de portefeuille die verbonden is met Mask.  Tot slot is er nog een hulpmiddel, Mask Bridge, dat dient om MASK tokens tussen verschillende ketens om te zetten.

 

Wie zitten er achter MASK?

Het project is gebouwd door een ervaren Web 3.0 team, hoewel niet alle leden hun echte naam bekend willen maken. Bekend is dat Suji Yan de oprichter en CEO van het bedrijf is.

Mask Network heeft een strategische samenwerking opgezet met een groot aantal bedrijven, Web 3.0, en DeFi projecten zoals MetaMask, Transak, Mirror, UniSwap, Coinmarketcap, etc om de use cases van zijn token uit te breiden.  Ook heeft het geïntegreerd met Ideamarket, een marktplaats voor ideeën, waar gebruikers verdiensten kunnen krijgen in verhouding tot hun social media trust score.

De integratie met OpenOcean verhoogt de liquiditeit voor MASK en stelt gebruikers in staat cryptocurrencies en NFT's te kopen zonder het sociale platform te verlaten.  Bovendien werkt Mask Network samen met Arweave om versleutelde bestanden te versturen, met MakerDAO om DAI te versturen via Twitter, Binance om het multi-chain universum te bouwen, en NEAR om meer NEAR dApps te integreren.

Tot de investeringspartners van het protocol behoren zelfstandige investeerders Henry Wang, Cecilia Li, Balaji Srinivasan, en bedrijven als HashKey, Hash Global, Binance, Digital Currency Group, Alameda Research, Sino Global en Fundamental Labs.

 

Tokenomics MASK

MASK is het eigen token van het Mask Network dat in februari 2021 werd gelanceerd.  Het token wordt bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) genaamd de MaskDAO.  De maximale tokenvoorraad is afgetopt op 100 miljoen MASK-munten.

7% van de totale voorraad MASK werd vrijgegeven via een openbare verkoop in twee fasen, gehouden als ITO (Initial Twitter Offering) en in de vorm van LBP (Liquidity Bootstrapping Pool), een variant van een omgekeerde veiling.  De verkoop vond plaats op 24-26 februari 2021 en bracht 7.410.000 dollar op.  De rest van de tokens werd op de volgende manier toegewezen: 23% ging naar het teamfonds, 39,55% ging naar de stichtingsreserve, 14,25% werd bewaard voor vroege investeerders, 14,20% werd gereserveerd voor de tokenronde, 1% werd besteed aan de airdrop, en 1% ging naar de liquiditeitspool.  

De aanvankelijk circulerende voorraad bestaat uit de openbare verkoop, de liquiditeitspool en de airdrop.  De rest van de tokens wordt gedurende drie jaar vrijgegevenMASK Allocation.

 

WAAR KAN IN MASK KOPEN?

<iframe src="https://bitvavo.com/assets/static/widget/chart-extended.html?asset=mask&range=30d&extended=true&CE995E20DE=example&target=asset&locale=nl" frameborder="0" width="100%" height="580" style="border: 1px solid #edf2f9; box-shadow: rgba(86, 104, 130, 0.04) 0px 4px 10px 0px;"></iframe>

 

MASK is te koop en te verhandelen op verschillende platforms. Zowel op gecentraliseerde als gedecentraliseerde exchanges. Bybit, Binance en coinbase behoren tot de meest liquide beurzen voor MASK. De token is momenteel verhandelbaar tegen een reeks andere cryptocurrencies en te koop op de volgende exchanges die ook door ander maten gebruikt word:
 


PS: Doe altijd goed je eigen onderzoek en bij vragen, stel ze in de community! 👍

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws