Mastercard partners up met Bakkt dat 75% stijgt na een aankondiging over crypto

Mastercard partners up met Bakkt dat 75% stijgt na een aankondiging over crypto

Mastercard Inc. maakt het gemakkelijker voor banken om cryptocurrency beloningen aan te bieden op hun credit- en debitcards als onderdeel van de recentelijke switch naar een more friendly look tegen cryptovaluta op haar eigen betalingsnetwerk. 

Om dit voor elkaar te krijgen, heeft Mastercard een deal gesloten met Bakkt, het cryptocurrencies-bedrijf dat eerder dit jaar is afgesplitst van Intercontinental Exchange. Met deze deal zal Mastercard het gemakkelijker maken voor consumenten om de cryptocurrency beloningen die ze verdienen uit te geven bij de miljoenen retailers die betalingen van mastercard accepteren. 

vertaald in het Nederlands zei de exuctive vice president, Sherri Haymond er het volgende over "Samen met Bakkt en gegrond door onze principiële benadering van innovatie, zullen we niet alleen onze partners in staat stellen om een dynamische mix van digitale activa opties aan te bieden, maar ook gedifferentieerde en relevante consumentenervaringen te leveren"

Na deze aankondiging waren beide aandelen flink groen gekleurt. Het aandeel Bakkt stegen met 76% naar $16,11  en Mastercard klom 1,2% (op het moment van schrijven)  

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws