Bitcoin naar de $8200 op Binance US in korte flash dip

Bitcoin naar de $8200 op Binance US in korte flash dip

Als je in de middag op Binance US aan het traden was kon je goed de sjaak zijn. Op de Amerikaanse cryptocurrency exchange kelderde de waarde van Bitcoin (BTC) bijna 87 procent in waarde en vestigde zich rond 8.200 dollar. Het probleem dat de waardepiek veroorzaakte werd naar verluidt snel gecorrigeerd en de Bitcoin-waarde keerde binnen een paar minuten terug naar zijn normale niveau.

Ondanks de enorme schommeling in waarde op de Binance VS-beurs, bleef de waarde van Bitcoin op andere beurzen stabiel. Er is veel speculatie rond wat deze "flash crash" veroorzaakte, maar Binance gaf een korte verklaring aan Bloomberg waarin het verklaarde dat een van zijn institutionele handelaren verantwoordelijk was.... 

"Een van onze institutionele handelaren gaf ons aan dat ze een bug in hun handelsalgoritme hadden, die de sell-off lijkt te hebben veroorzaakt," zei Binance.US in de verklaring. "We blijven de gebeurtenis onderzoeken, maar begrijpen van de handelaar dat ze hun bug nu hebben verholpen en dat het probleem lijkt te zijn opgelost.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws