Skybridge heeft nog steeds liever Bitcoin dan Goud

Skybridge heeft nog steeds liever Bitcoin dan Goud

Vermogensbeheerder Skybridge verkiest Bitcoin boven goud
Co-chief investment officer (CIO) en senior portfolio manager zeggen dat goud goed is maar bitcoin beter, meldde Bloomberg afgelopen zondag. Hij gelooft dat zowel goud als bitcoin waarschijnlijk zullen stijgen, zelfs als de Federal Reserve de aankopen van activa vermindert 

We blijven bij bitcoin en crypto omdat we gewoon denken dat er meer upside is aldus de chefs

Hoewel hij erkende dat bitcoin volatieler is dan goud, merkte de CIO op: "je gaat meer vangen dan je in goud zult krijgen."

De prijs van bitcoin steeg in april tot 65.000 dollar en daalde daarna weer. Momenteel staat hij op 31.512 dollar op basis van de huidige Tradingview gegevens. Ondertussen stond goud bijna in de afgrond, maar is zich goed aan het herstellen.

Gayeski, voegt naar nog aan toe:

Alle fiatvaluta-alternatieven - die allemaal vrij recente substantiële correcties hebben doorgemaakt - bevinden zich nu in een veel betere positie om zo de geleidelijke vertraging van de groei van de geldhoeveelheid te verwerken, dan ze waren toen ze higher highs na higher highs maakten. 


Skybridge lanceerde zijn bitcoinfonds in december vorig jaar met 25 miljoen dollar. Tegen de tijd dat het in januari werd opengesteld voor het publiek, was het beheerde vermogen van het fonds gestegen tot $ 310 miljoen. Het Skybridge Bitcoin Fund is een institutioneel fonds dat belegt in bitcoin. Fidelity Digital Assets, een divisie van Fidelity Investments, fungeert als de bitcoin custodian van het bedrijf en Ernst & Young fungeert als de accountant.

Volgens Gayeski staat het Skybridge Bitcoin Fund per 1 juni 51,2% hoger dan bij de start in december vorig jaar.

De oprichter van het bedrijf, Anthony Scaramucci, heeft voorspeld dat de prijs van bitcoin voor het einde van het jaar de $100.000 zal bereiken, simpelweg vanwege de grote vraag naar de cryptocurrency en het afnemende aanbod ervan.

In maart heeft het bedrijf een bitcoin exchange-traded fund (ETF) geregistreerd bij de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). Gayeski verwacht dat de SEC het product in het vierde kwartaal van 2021 of het eerste kwartaal van volgend jaar zal goedkeuren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws