Bitcoin daalt na tweets van Elon Musk

Bitcoin daalt na tweets van Elon Musk

De Bitcoinprijs kelderde vrijdagochtend nadat Tesla CEO Elon Musk een meme tweette over een koppel dat uit elkaar gaat, waarbij hij de BTC hashtag en een gebroken hart emoji toevoegde.

 

Op vrijdag 4 juni daalde de prijs van Bitcoin met meer dan 5% na een nieuwe tweet van Elon Musk waarin hij weer eens Bitcoin noemde.

De Tesla-oprichter postte een meme met een citaat uit Linkin Park's nummer "In the End". Hij voegde de #Bitcoin tag en gebroken hart emoji toe aan de post.

 

 

Later voegde de ondernemer nog een meme toe aan de post, waarin beleggers belachelijk worden gemaakt die geld hebben verloren op de daling van de koers.
 

 

 

Na de tweets van Musk daalde de prijs van de eerste cryptocurrency tot onder de 37.000 dollar. Op het moment van schrijven wordt het digitale goud verhandeld op $36.909.

 

 

BTC/USD 1-hour chart of Bitstamp: TradingView

According to CoinMarketCap, all assets from the top 10 in terms of capitalization were in the red zone.

De token van het project uit de adult content industrie CumRocket Crypto (CUMMIES) heeft positief gereageerd op de activiteit van Musk op Twitter. Nadat de Tesla-oprichter een berichtje postte met de woorden "Canada, USA, Mexico" [Canada, USA, Mexico], is de munt met meer dan 85% gegroeid.
 

 

Waar Elon Musk allemaal met zijn hoofd zit weet niemand, maar dat hij met zijn tweets veel invloed uitoefent is zeker te zien

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws