FTX bereidt na overname Voyager Digital bod op Celsius Network voor

FTX bereidt na overname Voyager Digital bod op Celsius Network voor

De door Sam Bankman-Fried geleide cryptobeurs FTX, die onlangs werd aangekondigd als de hoogste bieder in de veiling van Voyager Digital assets, bereidt een nieuw voorstel voor om de activa van de failliete cryptobank Celsius Network over te nemen.

 

FTX bereidt bod op Celsius voor

Volgens door Bloomberg verkregen insiderinformation wil de belangrijkste cryptobeurs zijn omvangrijke overnameproces dit jaar voortzetten door deel te nemen aan de activaveiling van het failliete Celsius Network.

Eerder deze week werd FTX aangekondigd als de hoogste bieder in de veiling voor de activa van Voyager Digital, waarbij het winnende bod ongeveer $1,4 miljard bedroeg, vóór Binance en Wave Financial. Verder werd onlangs gemeld dat de beurs bezig is om $1 miljard op te halen voor het mogelijke doel om extra activa aan te schaffen.

Een bod op het Celsius Network zou kunnen bijdragen aan de redding van de noodlijdende kredietverstrekker, net als de FTX.US deal met Voyager Digital.

 

FTX zet zijn bedrijfsuitbreiding voort

In het verlengde van de overname van Voyager Digital wordt verwacht dat de gebruikers van de crypto-lender hun activiteiten naar de exchange zullen verplaatsen. Een succesvol voorstel aan het Celsius Network zou kunnen dienen om FTX te helpen zijn bereik uit te breiden naar extra sectoren van de cryptomarkt. Maar net als in het geval met Voyager moet een officiële verklaring van beide partijen nog komen.

Naast het aanbieden van crypto-uitleendiensten bezit FTX ook een crypto asset management- en Bitcoin-mining bedrijf 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws