OpenSea NFT Marketplace nu ook beschikbaar voor layer 2 solution Optimism

OpenSea NFT Marketplace nu ook beschikbaar voor layer 2 solution Optimism

NFT marktplaats OpenSea kondigde dinsdag aan dat het zijn aanbod heeft uitgebreid met projecten gebouwd op Ethereum layer-2 scaling oplossing Optimism.  

 

Optimism voegt zich bij vijf andere bestaande netwerken die nu door de marktplaats worden ondersteund: Ethereum, Solana, Polygon, Klatyn, en - sinds vorige week - Arbitrum, een andere Ethereum-layer 2 oplossing. 

OpenSea heeft al aanbiedingen voor meer dan 100 Optimism-native NFT collecties op zijn marktplaats sinds de lancering eerder vandaag. Bij de aankondiging van de samenwerking met Optimism wees OpenSea specifiek op de onboarding van populaire, door Optimism gesteunde projecten, waaronder Apetimism, Bored Town, MotorHeadz en OptiChads. 

 

 

 

 

De creator van elke collectie moet toegang krijgen tot zijn project op OpenSea om een aangepaste creator fee in te stellen voor de verkoop op de marktplaats, kondigde het bedrijf aan. Makers kunnen tot wel 10% verdienen op elke transactie van hun werk op de site. 

Het totale handelsvolume van Optimism NFT's is echter grotendeels onveranderd gebleven sinds OpenSea begin dinsdag begon met het noteren van Optimism projecten. 

OpenSea heeft ondertussen een pak slaag gekregen in het maandelijkse handelsvolume sinds de crypto downtrend in mei. Vorige maand werd er $ 310 miljoen verkocht, zo'n 93% minder dan het hoogtepunt van de marktplaats van $ 4,86 miljard in december 2021.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws