PostNL NFT's, dit is wat je moet weten

PostNL NFT's, dit is wat je moet weten

PostNL's Crypto Chase is nu voorbij en morgen is het eindelijk zover. De unieke NFT cryptostamp van PostNL, NL Cryptostamp, gaat in de verkoop. In dit artikel laten we nog eens zien waarom zulke NFT cryptozegels interessant zijn voor iedere cryptobelegger.

 

Cryptozegels in Oostenrijk

PostNL is niet het eerste postbedrijf in Europa dat versleutelde postzegels verkoopt. Een van de eersten die met het idee kwam, was de Oostenrijkse nationale postdienst, de Österreichische Post.

De eerste NFT-cryptozegels zijn hier enkele jaren geleden met groot succes gelanceerd. Al snel werd de hele uitgifte verkocht en elke volgende verkoopronde was een hit bij cryptocurrency-investeerders en -verzamelaars.

Wat de nieuwe NFT-cryptozegels van PostNL zo interessant maakt voor crypto-investeerders, is dat ze met doorverkoop een behoorlijk zakgeld kunnen verdienen. Crypto-zegels in Oostenrijk zijn in waarde gestegen na hun minting. De gemiddelde verkoopprijs van NFT-cryptozegels in 2019, direct na hun lancering, was bijvoorbeeld ongeveer 0,04 ETH of $ 75. Een paar dagen later was de verkoopprijs zelfs meer dan 1 ETH! Dat is zeker een goeie mint.

 

Resultaten van de "Cryptocurrency Chase"

Iedereen die de vierdelige "crypto-chase"-game heeft gespeeld, wacht ongetwijfeld met spanning op de uitkomst. Heb je het juiste antwoord gegeven en een plek op de whitelist gekregen?

Het ontwerp wordt morgen onthuld, samen met het juiste antwoorden. Als je jezelf op de whitelist hebt gezet, ontvang je hierover een e-mail. Tegelijkertijd start om 10.00 uur ook de voorverkoop van NL versleutelde postzegels. gelukkige achtervolging!

Voor meer informatie over NL versleutelde postzegels klik hier

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws