Wat is BOOK OF MEME (BOME)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is BOOK OF MEME (BOME)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is BOOK OF MEME (BOME)?
 3. Hoe werkt BOOK OF MEME (BOME)?
 4. BOOK OF MEME (BOME) token en de tokenomics
 5. Waar kan ik BOOK OF MEME (BOME) veilig kopen?
 6. Is BOOK OF MEME (BOME) een goede investering?
 7. BOOK OF MEME (BOME) cryptoverwachtingen en technische analyse

   

In het kort

 • BOOK OF MEME is een nieuw cryptoproject dat memes, gedecentraliseerde opslag en speculatieve cryptohandel combineert.
 • Het is een memecoin gemaakt op Solana die tot doel heeft memes te bewaren op de blockchain.
 • Het project gebruikt Arweave en IPFS voor opslagoplossingen en is van plan om in de nabije toekomst te integreren in Bitcoin.

   

Wat is BOOK OF MEME (BOME)?

BOOK OF MEME (BOME), opgericht door het online alias "Darkfarms" in maart 2024, is een cryptocurrency memecoin op de Solana blockchain die tot doel heeft een permanent archief van memes op te bouwen.

Het algemene doel van het project is om gedecentraliseerde opslagoplossingen te gebruiken om ervoor te zorgen dat deze digitale creaties nooit verloren gaan en voor altijd toegankelijk blijven voor iedereen.

 

Hoe werkt BOOK OF MEME (BOME)?

Book of Meme (BOME) is een spannend project dat meme cultuur en blockchain technologie samenbrengt. Hier zijn de hoofdpunten:

Doelen:

 • Het bewaren van memes: BOME wil een blijvend archief voor memes maken op de blockchain, zodat ze bewaard blijven en toegankelijk zijn voor iedereen, nu en in de toekomst.

 • Een verzamelpunt voor meme-liefhebbers: Het project biedt een centrale plek voor mensen die van memes houden. Je vindt er creatietools en een uitgebreide bibliotheek van memes die vrij te gebruiken zijn onder de Creative Commons Zero (CC0) licentie.

 • Innovatie in sociale media: Dankzij blockchain kan BOME memes opslaan en delen, waardoor het een enorme digitale bibliotheek voor memes wordt.

Kortom, BOME is waar meme cultuur en blockchain samenkomen, met als doel memes voor altijd te bewaren en een centrale hub te zijn voor meme-makers en -liefhebbers.

 

BOOK OF MEME (BOME) token en tokenomics
 

De BOME-token is de eigen munt van het BOOK OF MEME-project. Deze munt heeft een paar belangrijke functies:

 • Transactiekosten: Je gebruikt BOME om te betalen voor transacties binnen het BOOK OF MEME-ecosysteem.
 • Staking: Validators, degenen die helpen bij het valideren van transacties, zetten BOME in als onderdeel van hun rol.
 • Bestuur: BOME-houders kunnen hun tokens gebruiken om mee te beslissen over belangrijke aspecten van het project.

Hoe de tokens verdeeld worden:

 • Gemeenschapsfonds (20%): Dit deel van de tokens is gereserveerd voor activiteiten die de gemeenschap ten goede komen, zoals marketing of giveaways.

 • Liquiditeitspools (30%): Een ander deel van de tokens wordt gebruikt om handel makkelijker te maken op cryptocurrency-beurzen. Dit is belangrijk voor de stabiliteit van de BOME-prijs en om ervoor te zorgen dat er genoeg activiteit is op de markt.

 • Presale (50%): Dit gedeelte was voor de early investors die al BOME hebben kunnen kopen voordat de coin de markt op ging.

Let op: Niet alle informatie over BOME's maximale voorraad is duidelijk. Sommige bronnen vermelden geen limiet, terwijl andere bronnen wel spreken over een maximale voorraad maar geen specifieke details geven.

 

Waar kan ik veilig BOOK OF MEME (BOME) kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op Bybit

 

Coinmerce

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op Coinmerce
Is BOOK OF MEME (BOME) een goede investering?

Of BOOK OF MEME (BOME) een goede investering voor jou is, hangt echt af van wat je zoekt in een investering en hoeveel risico je kunt dragen. Hier is een overzicht:

Voordelen:

 • Uniek idee: BOME combineert op een nieuwe manier memes, gedecentraliseerde opslag en cryptocurrency. Dit kan een interessante gemeenschap trekken van mensen die van memes en crypto houden.

 • Veelbelovende start: Kort na de introductie steeg de prijs van de token flink, wat laat zien dat er vanaf het begin veel interesse was.

 • Veel gebruiksmogelijkheden: BOME wil de token voor verschillende dingen gebruiken, zoals het bewaren van memes, stimuleren van opslag, handel, en het besturen van het project.

Nadelen:

 • Valt onder memecoins: BOME wordt gezien als een memecoin, wat vaak betekent dat het risicovol is en veel afhangt van trends en wat er online gebeurt.

 • Kan snel veranderen: De prijs kan heel snel op en neer gaan, wat normaal is voor memecoins. Dit maakt het een riskante investering.

 • Nog heel nieuw: BOME is net gestart en het is nog niet bewezen dat hun idee op lange termijn succesvol zal zijn. Het blijft afwachten of ze hun plannen kunnen realiseren.

Investeren brengt altijd risico's met zich mee. Zorg dat je goed op de hoogte bent, weet wat de risico's zijn en zet nooit meer geld in dan je kunt missen.

 

BOOK OF MEME (BOME) cryptoverwachtingen en technische analyseBOME is nog relatief nieuw, maar laat al leuke prijsactie zien. Er vormt zich een ascending triangle, wat een bullish patroon is. Mocht BOME de groene lijn na het testen weten om te zetten naar een bullish impuls, dan verwachten we dat hij 0.018 weet om te zetten tot support en daarna vrij spel heeft om door te pushen naar boven. 

Dit kan natuurlijk erg afwijken als Bitcoin dumped of als er negatief nieuws is en het sentiment veranderd in de cryptomarkt. 

Dit is een moment opname van 08-04-2024, laat het ons weten in de discord als deze een update nodig heeft!
de discord kan je joinen door hier te klikken.

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws