Wat is NFPrompt (NFP)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is NFPrompt (NFP)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is NFPrompt (NFP)?
 3. Hoe werkt NFPrompt (NFP)?
 4. NFPrompt (NFP) token en de tokenomics
 5. Waar kan ik NFPrompt (NFP) veilig kopen?
 6. Is NFPrompt (NFP) een goede investering?
 7. NFPrompt (NFP) cryptoverwachtingen en technische analyse

   

In het kort

 • NFPrompt gebruikt AI om prompts, ideeën of startpunten te genereren om creatieve projecten te inspireren.
 • Makers geven richting en bewerken de AI-uitvoer om unieke inhoud te creëren, zoals afbeeldingen, muziek, tekst of code.
 • In de toekomst zou het platform een marktplaats kunnen aanbieden om NFT's direct aan andere gebruikers te verkopen, en makers kunnen royalty's verdienen als hun NFT's worden doorverkocht.

   

Wat is NFPrompt (NFP)?

NFPrompt, opgericht in 2023 door Asher Asher en Sparks L., is een platform dat is ontworpen voor de nieuwste golf van Web3 content creators. Het combineert de kracht van Kunstmatige Intelligentie (AI) met de functionaliteiten van het gedecentraliseerde web (blockchain technologie).

Het algemene doel van het project is het democratiseren van contentcreatie voor Web3. Door AI-gestuurde tools te bieden die helpen bij het genereren van ideeën en het stroomlijnen van het proces, wil NFPrompt een nieuwe generatie makers de opdracht geven, ongeacht hun technische of artistieke achtergrond, en mogelijk hun creaties te gelde maken via NFT's en de cryptocurrency markt.

 

Hoe werkt NFPrompt (NFP)?

NFPrompt (NFP) is een vernieuwend platform aangedreven door AI, ontworpen om content creators die actief zijn in de Web3-wereld, te helpen bij het vereenvoudigen van hun creatieproces. Het koppelt creatieve inspanningen naadloos aan het gedecentraliseerde web.

Met behulp van AI biedt NFP inspirerende ideeën en suggesties gebaseerd op wat gebruikers aangeven. Dit kan gaan over de stijl, thema's of bepaalde elementen die ze willen verkennen. Hierdoor kunnen makers unieke verhalen, beelden, muziek of zelfs code creëren.

Nadat de content is gecreëerd, maakt NFP het mogelijk deze om te zetten in Non-Fungible Tokens (NFT's). Dit geeft de maker een bewijs van eigendom op de blockchain. Er is ook een ingebouwde marktplaats waar deze NFT's verkocht kunnen worden, mogelijk in ruil voor NFP-tokens.

Om makers verder te ondersteunen, zou NFP een systeem kunnen opnemen waarmee ze royalty's verdienen bij elke doorverkoop van hun NFT's.

Het platform streeft ernaar een community van makers te vormen waar samenwerken en leren van elkaar centraal staat. Daarnaast krijgen tokenhouders de mogelijkheid om mee te beslissen over de richting van NFP, wat het platform nog aantrekkelijker maakt.

 

NFPrompt (NFP) token en tokenomics

Het NFP-token is de eigen munt van het NFPrompt-platform. Het heeft meerdere doeleinden:

 • Staking: Door NFP-tokens in te zetten, kunnen gebruikers een deel van de inkomsten van het platform verdienen. Ook krijgen ze stemrechten waarmee ze kunnen stemmen op hun favoriete kunst of deelnemen aan creatieve competities om beloningen te winnen.

 • Betaling: Voor het maken van NFT's zoals afbeeldingen, video's, profielfoto's of muziek, moet je NFP-tokens gebruiken. Merken of projecten betalen ook met NFP-tokens voor het uitschrijven van een thematische creatiewedstrijd.

 • Campagne bijpassende beloningen: Het NFP-platform verhoogt de prijzenpot van sponsoren met NFP-tokens, waardoor gebruikers grotere beloningen kunnen winnen.

 • Gemeenschap: Influencers kopen met NFP-tokens handtekeningencollecties binnen het SocialFi-systeem en gebruiken ze om hun content te promoten.

 • Bestuur: Bezitters van NFP-tokens mogen meebeslissen over de toekomstige koers van NFPrompt.

Verdeling van tokens:

 • Binance Launchpool (11%): Via Binance Launchpool werden 110 miljoen NFP-tokens verdeeld. Gebruikers konden door het inzetten van BNB of bepaalde stablecoins NFP verdienen.

 • Initiële Airdrop (10%): Een airdrop van 100 miljoen NFP-tokens was beschikbaar voor gebruikers die aan bepaalde criteria voldeden.

 • Investeerders (10%): 100 miljoen NFP-tokens gingen naar de investeerders die het project financieel hebben ondersteund.

 • NFPrompt Team (15%): Voor het team van NFPrompt was 150 miljoen NFP gereserveerd, waarschijnlijk met een uitstelperiode om directe verkoop te voorkomen.

 • Groei- en schatkistfondsen (54%): De resterende 540 miljoen NFP-tokens zijn bedoeld voor de groei en het schatkistfonds van het platform, mogelijk gebruikt voor toekomstige ontwikkelingen, marketing, of andere uitkeringen.

   

Waar kan ik veilig NFPrompt (NFP) kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op Bybit

 

Coinmerce

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op CoinmerceIs NFPrompt (NFP) een goede investering?

Of NFPrompt (NFP) voor jou een slimme investering is, hangt echt af van wat je zoekt in een investering en hoeveel risico je wilt nemen. Hier is een vereenvoudigd overzicht:

Voordelen:

 • Maakt contentcreatie toegankelijker: Dankzij AI kan iedereen gemakkelijker beginnen met het maken van content.

 • Maakt sneller werken mogelijk: AI-tools helpen je om sneller content te maken, wat tijd bespaart en je productiever maakt.

 • Kansen om geld te verdienen: Door de integratie met Web3 kun je verdienen aan je creaties, bijvoorbeeld door het verkopen van NFT's.

Nadelen:

 • Vragen over originaliteit: Wanneer AI helpt bij het maken van content, wie is dan de echte eigenaar? Dit kan leiden tot discussies over auteursrechten.

 • Afhankelijkheid van AI: Te veel leunen op AI kan creativiteit in de weg staan en zorgen voor veel van hetzelfde soort content.

 • Technische beperkingen: AI is nog steeds in ontwikkeling. Misschien begrijpt het de fijne kneepjes van menselijke creativiteit niet altijd even goed.

Investeren brengt altijd risico's met zich mee. Zorg dat je goed op de hoogte bent, weet wat de risico's zijn en investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen.

 

NFPrompt (NFP) cryptoverwachtingen en technische analyseOp de daily chart lijkt NFP in consolidatie te zijn. De beste tijd om te accumuleren zou nu zijn rond $ 1,17 tot $ 0,63. Traders kunnen een long positie innemen wanneer de prijs sluit boven het 21-EMA en dit opnieuw test. Voor beleggers zijn er niet veel gegevens in de grafiek, maar we bevinden ons eerder in een accumulatiezone voordat we verder omhoog gaan.

Dit is een moment opname van 05-04-2024, laat het ons weten in de discord als deze een update nodig heeft!
de discord kan je joinen door hier te klikken.

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws