Wat is SingularityNET (AGIX)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is SingularityNET (AGIX)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Inhoudsopgave

  1. In het kort
  2. Wat is SingularityNET (AGIX)?
  3. Hoe werkt SingularityNET (AGIX)?
  4. SingularityNET (AGIX) token en de tokenomics
  5. Waar kan ik SingularityNET (AGIX) veilig kopen?
  6. Is SingularityNET (AGIX) een goede investering?
  7. SingularityNET (AGIX) cryptoverwachtingen en technische analyse

     

In het kort

  • SingularityNET (AGIX) is een blockchain-gebaseerd platform dat de toegang tot Artificial Intelligence (AI) diensten wil democratiseren.
     
  • Het functioneert als een wereldwijd toegankelijke AI-marktplaats waar gebruikers verschillende AI-diensten kunnen bekijken, testen en kopen met behulp van het eigen token van het platform, AGIX.
     
  • Omgekeerd kunnen AI-ontwikkelaars hun AI-tools publiceren en verkopen en hun prestaties volgen op de marktplaats.

     

Wat is SingularityNET (AGIX)?

SingularityNET (AGIX) heeft als doel om de toegankelijkheid van Artificial Intelligence (AI) diensten te democratiseren door middel van haar blockchain-aangedreven platform. Het platform, dat in 2017 werd gelanceerd door Dr. Ben Goertzel, functioneert als een wereldwijd toegankelijke marktplaats waar gebruikers een grote verscheidenheid aan AI-diensten kunnen bekijken, testen en kopen met behulp van AGIX.

Het project heeft ook als doel om de ontwikkeling van Artificial General Intelligence (AGI) te vergemakkelijken, een hypothetisch type AI dat in staat is om elke intellectuele taak te begrijpen en te leren die een mens kan. Dit ambitieuze doel is gekoppeld aan het concept van een "technologische singulariteit", een theoretisch moment in de tijd waarop vooruitgang in AI leidt tot een intelligentie-explosie die de menselijke vermogens overtreft.

SingularityNET is een ambitieus project dat een revolutie teweeg wil brengen in de manier waarop AI-diensten worden ontwikkeld, gedistribueerd en gebruikt. Nu het potentieel van AI snel groeit, is het de moeite waard om de ontwikkeling van het platform te volgen om te zien hoe het de toekomst van deze transformerende technologie vormgeeft.

 

Hoe werkt SingularityNET (AGIX)?


SingularityNET (AGIX) is een blockchain-gebaseerd platform dat als doel heeft de toegang tot Artificial Intelligence (AI) diensten te democratiseren. Hier is een samenvatting van hoe het werkt:

Marktplaats

  • SingularityNET functioneert als een gedecentraliseerde marktplaats waar iedereen AI-diensten kan creëren, delen en te gelde maken.
  • Hierdoor kunnen AI-ontwikkelaars hun AI-tools publiceren en kunnen gebruikers ze bekijken, testen en kopen met behulp van het eigen token van het platform, AGIX.

Transacties en beheer

  • AGIX dient als het utility token dat transacties binnen de marktplaats faciliteert.
  • AGIX houders nemen ook deel aan het gedecentraliseerde gemeenschapsbestuur, wat betekent dat ze kunnen stemmen over voorstellen die de ontwikkeling van het platform beïnvloeden.

Extra functionaliteiten

  • SingularityNET werkt als een gedecentraliseerde, zelforganiserende coöperatie. Dit betekent dat het AI-agenten toestaat om met elkaar en met betalende gebruikers te communiceren door middel van slimme contractsjablonen.
  • Het platform geeft ook prioriteit aan de privacy van gebruikers door hen controle te geven over hun gegevens.

     

SingularityNET (AGIX) token en tokenomics

<script src="https://widgets.coingecko.com/coingecko-coin-ticker-widget.js"></script>

<coingecko-coin-ticker-widget  coin-id="Singularitynet" currency="usd" locale="en"></coingecko-coin-ticker-widget>

AGIX speelt een cruciale rol in het ecosysteem door verschillende functionaliteiten mogelijk te maken en deelnemers te stimuleren. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste aspecten van AGIX en zijn tokenomics:

  • AGIX wordt gebruikt om toegang te krijgen tot en te betalen voor AI-diensten op de SingularityNET marktplaats.
  • Gebruikers kunnen AGIX inzetten om beloningen te verdienen en deel te nemen aan bestuursbeslissingen.
  • Ontwikkelaars kunnen AGIX gebruiken om hun AI-diensten op het platform te bouwen en te gelde te maken.

Distributie

50% van de totale voorraad werd verkocht tijdens de ICO in 2017.
15% is toegewezen aan het team en de adviseurs met een vesting schema.
15% wordt toegewezen aan de SingularityNET Foundation voor de ontwikkeling van het ecosysteem en duurzaamheid op lange termijn.

Een deel van de resterende tokens wordt verdeeld als beloningen voor gebruikers die hun AGIX tokens inzetten en bijdragen aan het netwerk.

5% van de tokens van toekomstige spin-off projecten binnen het SingularityNET ecosysteem zullen airdropped worden naar AGIX houders.

De overgebleven tokens worden gereserveerd voor toekomstige use cases zoals bepaald door de SingularityNET community.

 

Waar kan ik SingularityNET (AGIX) veilig kopen?

<iframe src="https://bitvavo.com/assets/static/widget/chart?asset=AGIX&locale=en&range=1d&token=CE995E20DE" frameborder="0" scrolling="no" width="100%" height="539" loading="lazy" style="overflow: hidden; border: 1px solid #DFE7EF; border-radius: 8px;"></iframe>

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op Bitvavo



Bybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op Bybit



Coinmerce

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op Coinmerce

 

Is SingularityNET (AGIX) een goede investering?

Of SingularityNET (AGIX) een goede belegging voor je is, hangt sterk af van je beleggingsdoelen en risicotolerantie. Hier volgt een kort overzicht:

Voordelen:

  • SingularityNET wil AI-diensten toegankelijk maken voor iedereen, niet alleen voor grote bedrijven. Dit kan leiden tot snellere innovatie en ontwikkeling op het gebied van AI.
  • Blockchaintechnologie zorgt voor transparantie en vertrouwen in de transacties en interacties op het SingularityNET platform. Dit is belangrijk voor het opbouwen van vertrouwen in AI, dat vaak wordt gezien als een zwarte doos.
  • SingularityNET is samenwerkingsverbanden aangegaan met grote spelers in de AI en blockchain ruimte, zoals Cardano (ADA). Dit zou kunnen helpen om de adoptie van het platform te versnellen.

Minpunten:
Het ontwikkelen van een gedecentraliseerd platform voor complexe AI-diensten brengt aanzienlijke technische uitdagingen met zich mee.

  • SingularityNET's missie, waaronder het bereiken van de technologische singulariteit (een hypothetisch moment in de tijd waarop kunstmatige intelligentie de menselijke intelligentie overtreft), is sterk afhankelijk van significante vooruitgang in AI-technologie en is mogelijk niet haalbaar in de nabije toekomst.
  • SingularityNET ondervindt concurrentie van andere AI- en blockchainprojecten met vergelijkbare doelen, zoals Fetch.AI (FET).

Doe ALTIJD je eigen onderzoek, begrijp de risico's en investeer nooit meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen.

 

SingularityNET (AGIX) cryptoverwachtingen en technische analyse


SingularityNET (AGIX) beleefde onlangs een bullish breakout te midden van grote volatiliteit. Ondanks de schommelingen blijft AGIX sterk bullish, samen met AI-gerelateerde projecten zoals Arweave (AR), Fetch.AI (FET) en The Graph (GRT). Het marktsentiment is positief, ondersteund door gunstig nieuws rondom AI-technologieën.

Technisch gezien nadert AGIX de $1-markering, wat duidt op een potentieel gebied voor prijsontdekking. Kortetermijnanalyse geeft echter weerstand aan op $1, met steun op $0,85. Een doorbraak boven $1 zou kunnen leiden tot een rally naar $1,25 en uiteindelijk naar $1,50 tot $1,60.

Hoewel er duidelijk sprake is van manipulatie in de markt, komt het grootste deel van het volume van gerenommeerde bronnen. Desondanks is voorzichtigheid geboden, vooral met hoge financieringskoersen die de mogelijkheid van aanzienlijke neerwaartse pieken suggereren, mogelijk dalend naar $0,75 of zelfs $0,65. Er wordt echter verwacht dat een eventuele daling tijdelijk zal zijn en dat AGIX snel zal herstellen.
 

Dit is een moment opname van 10-03-2024, laat het ons weten in de discord als deze een update nodig heeft!
de discord kan je joinen door hier te klikken.

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws