Wat is Manta Network (MANTA)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is Manta Network (MANTA)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

De inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is Manta Netwerk (MANTA)?
 3. Hoe werkt Manta Network (MANTA)?
 4.  Manta Network (MANTA) token en de tokenomics
 5. Waar kan ik Manta Network (MANTA) veilig kopen?
 6. Is Manta Network (MANTA) een goede investering?
 7.  Manta Network (MANTA) cryptoverwachtingen en technische analyse

   

In het kort

 • Manta Network is de eerste modulaire blockchain gebouwd bovenop Celestia (TIA), en het integreert ook het EigenLayer protocol voor restaking.
 • Het netwerk is ook gebouwd met behulp van Zero-Knowledge (ZK) technologie, die aansluit op de nieuwste technologie in de ruimte voor schaalbare oplossingen op dit moment.
 • Ze zijn ook een van de populairste tokens die begin 2024 zijn gelanceerd, en hebben meer dan $ 60 miljoen opgehaald bij topinvesteerders zoals Binance Labs, CoinFund, enzovoort.

   

Wat is Manta Network (MANTA)?

Het Manta Network is een innovatief project met als doel privacy en anonimiteit te brengen in de wereld van Decentralized Finance (DeFi). Manta Network werd in 2020 opgericht door Victor Ji, Shumo Chu en Kenny Li en is een baanbrekende modulaire blockchain met een tweelagenstructuur: de Manta Pacific op Ethereum voor laag-2 oplossingen, en Manta Atlantic op Polkadot voor laag-1 oplossingen. Het blinkt ook uit in ZK app ontwikkeling, gebruikmakend van technologieën zoals Celestia (TIA) voor databeschikbaarheid en ZK EVM voor schaalbaarheid.

Manta Network brengt ook programmeerbare identiteiten en referenties naar Web3 door middel van Zero-Knowledge Soul-Bound-Token (ZK SBT's), die privé on-chain methoden voor gegevensverificatie brengen, speciaal voor mobiele toepassingen.

Met andere woorden, Manta Network wil een game-changer zijn in de blockchainruimte als privacyprotocol en het project schetst een toekomst waarin privacy hoogtij viert in de blockchainwereld. Ze zien een ruimte voor zich waar jij, de gebruiker, 100% controle hebt over je gegevens en anoniem en veilig deelneemt aan alles wat Web3 te bieden heeft.

 

Hoe werkt Manta Network (MANTA)?

Manta Network maakt het mogelijk om applicaties te maken die Zero-Knowledge proofs gebruiken, een cryptografische methode waarmee een partij kennis van specifieke informatie kan bewijzen zonder de informatie zelf te onthullen, en technologieën zoals Celestia te gebruiken voor de beschikbaarheid van gegevens.

Manta Network heeft twee hoofdsegmenten of -lagen:

Manta Pacific (Laag-2) - Het belangrijkste kenmerk van Manta Pacific omvat universele circuits die de ontwikkeling van ZK-toepassingen vergemakkelijken met behulp van Solidity, een programmeertaal die veel wordt gebruikt voor de ontwikkeling van smart contracts op de Ethereum blockchain.

Manta Atlantic (Laag-1) - Deze laag is gecentreerd rond ZK compliance referenties. Manta Atlantic implementeert deze Zero-Knowledge proofs om ervoor te zorgen dat bepaalde referenties worden nageleefd, waardoor de privacy en veiligheid worden verbeterd.

Dus samen zullen Manta Pacific en Manta Atlantic een unieke ervaring leveren voor de volgende generatie van Web3 applicatieontwikkeling en de toepassing van ZK cryptografie.

Interoperabiliteit:

Manta Network faciliteert naadloze interactie tussen Manta Pacific en Manta Atlantic via de cBridge cross-chain bridge powered by Celer. Deze brug stelt gebruikers in staat om assets vrij over te dragen, met name de native governance token van het Manta Network, MANTA, tussen beide chains.

 

Manta Network (MANTA) token en tokenomics


Het token van Manta Network, MANTA, dient als het utility token voor het netwerk, dat verschillende functionaliteiten binnen het ecosysteem aandrijft. Hier volgt een overzicht van het token en de tokenomics:

Distributie:

 • Ecosysteem/Gemeenschap: 211,90 miljoen (21,2%)
 • Stichting Treasury: 135 miljoen (13,5%)
 • Privé Ronde: 129,40 miljoen (12,9%)
 • Team: 100 miljoen (10,0%)
 • Adviseurs: 81 miljoen (8,1%)
 • Openbare verkoop: 80 miljoen (8,0%)
 • Airdrop 1: 56 miljoen (5,6%)
 • Nieuw Paradigma (Airdrop 2): 65 miljoen (6,5%)
 • Strategische investeerders: 61,70 miljoen (6,2%)
 • Institutionele beleggers: 50 miljoen (5,0%)
 • Binance Launchpool: 30 miljoen (3,0%)

   

Waar kan ik veilig Manta Network (MANTA) kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op BybitBitget

Een grote speler met zo'n 8 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit is een wat gevorderde exchange waar je zowel crypto's kan kopen, als kan futures traden. Waar Bitget om bekend staat, is het innovatieve copy trading platform, een zegen voor beginners die het handelen aan proffesionals overlaten, maar wel zelf van kunnen profiteren. Met meer dan 550 cryptocurrencies en een fijne website en app is Bitget ook een fijne plek om je crypto's aan te kopen.

Als je een account maakt bij Bitget mag je aan regelmatig aan het rad van fortuin draaien waar toch wel een paar leuke gratis prijzen bij zitten

Bekijken op Bitget

 

Coinmerce

 

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op Coinmerce 

Manta Network (MANTA) cryptoverwachtingen en technische analyseManta Network (MANTA) beweegt zich momenteel in een volatiele marktomgeving, die wordt gekenmerkt door een bullish sentiment in Bitcoin, dat is gestegen naar meer dan $51.700, wat het hoogste punt in meer dan twee jaar markeert. Desondanks laat Manta gemengde prestaties zien binnen een bandbreedte van $ 2,70 tot $ 3,03.

Op 13 februari beleefde MANTA een bearish downturn, gedeeltelijk beïnvloed door een aanzienlijke sell off in Bitcoin gedurende de dag. Het is echter de moeite waard om op te merken dat de correlatie van Manta met Bitcoin, hoewel aanwezig, niet zo uitgesproken is als met andere cryptocurrencies. Niettemin blijft Manta reageren op de bewegingen van Bitcoin binnen de vastgestelde bandbreedte.

De huidige focus voor traders/beleggers ligt in het anticiperen op een uitbraakrichting. Gezien de heersende marktomstandigheden lijkt een bullish breakout waarschijnlijker. Er is consensus dat MANTA de $3 grens zou kunnen overschrijden en opwaarts zou kunnen rallyen naar $3,15 en $3,30. Het is echter cruciaal om de mogelijkheid van een bearish uitbraak te erkennen totdat een definitieve trend is vastgesteld. Historisch gezien is het consistent op sterke weerstand gestuit rond het $3 niveau, wat een bearish momentum heeft gegenereerd.
Concluderend: hoewel het overheersende sentiment een bullish traject voor de token suggereert, is voorzichtigheid nog steeds geboden totdat een duidelijke uitbraak plaatsvindt. Het $3-niveau blijft een kritiek punt om in de gaten te houden, met zowel bullish als bearish uitkomsten die aannemelijk zijn in het huidige marktlandschap.

Dit is een moment opname van 20-02-2024, laat het ons weten in de discord als deze een update nodig heeft!
de discord kan je joinen door hier te klikken.

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws