Wat is NULS? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is NULS? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is NULS (NULS)?
 3. Hoe werkt NULS (NULS)?
 4. NULS (NULS) en de tokenomics
 5. Waar kan ik NULS (NULS) veilig kopen?
 6. Is NULS (NULS) een goede investering?
 7. NULS (NULS) cryptoverwachtingen en technische analyse

   

In het kort

 • NULS is een platform dat een aanpasbare blockchaininfrastructuur bevordert, met adaptieve oplossingen voor bedrijven en ontwikkelaars.
 • Het doel is om de technische barrières van blockchain te doorbreken, en de hoop is dat NULS de ontwikkelingskosten en inhuurvereisten voor bedrijven zal verminderen.

   

Wat is NULS (NULS)?

NULS is een blockchainplatform dat het maken en beheren van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en aangepaste blockchains wil vereenvoudigen. Het maakt gebruik van een modulaire architectuur, waardoor ontwikkelaars er gemakkelijk bovenop kunnen bouwen.

Het maakt gebruik van een uniek concept genaamd "microservices", waarbij verschillende componenten van de blockchain, zoals consensusmechanismen en opslag, worden gescheiden in afzonderlijke modules. Deze modulaire aanpak verbetert de flexibiliteit, schaalbaarheid en onderlinge wisselwerking binnen het NULS ecosysteem.

Over het geheel genomen wil NULS een gebruiksvriendelijke en aanpasbare blockchainoplossing bieden die geschikt is voor bedrijven, ontwikkelaars en ondernemingen die blockchaintechnologie willen inzetten voor verschillende toepassingen.

 

Hoe werkt NULS (NULS)?

Dit blockchain netwerk gebruikt een uniek consensus mechanisme dat bekend staat als Proof-of-Credit. Dit mechanisme werkt vergelijkbaar met Proof-of-Stake. Gebruikers moeten een bepaald aantal NULS tokens vastleggen om een netwerkknooppunt te laten draaien. De hoeveelheid die nodig is om een node te laten draaien, wordt bepaald door consensus binnen de community. En als een gebruiker besluit om te stoppen met het runnen van een node, kunnen ze onmiddellijk hun NULS-munten vrijgeven en gebruiken.

Als platform biedt NULS een toolkit die als doel heeft blockchain voor ontwikkelaars en bedrijven te stroomlijnen:

 • ChainBox - ChainBox biedt ontwikkelaars een uitgebreide reeks tools die gebruikt worden om sterk aangepaste blockchains te bouwen door modules te kiezen uit een gemeenschappelijke bibliotheek. 
 • Chain Factory - Chain Factory biedt een grafische gebruikersinterface (GUI) om gemakkelijk een nieuwe blockchain te creëren, met aangepaste opties en parameters voor de nieuwe chain.
 • NULS Staked Coin Output (SCO) - NULS SCO maakt het mogelijk voor NULS-gebaseerde projecten om nieuwe crypto assets veilig uit te geven en te distribueren aan NULS holders, met behulp van het Proof-of-Credit consensusmechanisme.

   

NULS (NULS) token en tokenomics


Het NULS token is bedoeld om de hoofd chain te beveiligen, maar elke subchain zal ook zijn eigen token kunnen ondersteunen. Deze subchain tokens worden beschouwd als assets van NULS en uitgegeven als IOU assets. Het NULS systeem zal zorgen voor conversie van en naar smart assets.

Een ander belangrijk onderdeel van het NULS netwerk is de levensader van het netwerk. Naast het inzetten op het netwerk, zijn er andere use cases voor het token, waaronder het betalen van transactiekosten, het ondersteunen van toekomstige ontwikkeling, het aandrijven van digitale assets van de subchain en het betalen van applicatiekosten, en het ondersteunen van NULS-gebaseerde applicaties.

Distributie:

NULS kwam in september 2017 in de openbaarheid. In plaats van fondsen te werven op meer traditionele manieren, werd eind 2017 40% van de initiële voorraad NULS munten airdrop aan gebruikers van het Binance exchange platform. De voorraad NULS tokens ligt niet vast - ze worden gemined via het Proof-of-Credit consensusmechanisme, en er zullen elk jaar 5 miljoen extra NULS worden gemunt.

Eerste distributie: 100.000.000 NULS

40% (40.000.000 NULS) - Airdropped aan vroege supporters, adopters en community builders
20% (20.000.000 NULS) - Ontwikkelingsfonds voor de community
20% (20.000.000 NULS) - Fonds voor ontwikkelingsteams (ontgrendeld met 5% per maand gedurende 20 maanden)
20% (20.000.000 NULS) - Ecosysteemfonds

 

Waar kan ik veilig NULS (NULS) kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op BybitBitget

Een grote speler met zo'n 8 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit is een wat gevorderde exchange waar je zowel crypto's kan kopen, als kan futures traden. Waar Bitget om bekend staat, is het innovatieve copy trading platform, een zegen voor beginners die het handelen aan proffesionals overlaten, maar wel zelf van kunnen profiteren. Met meer dan 550 cryptocurrencies en een fijne website en app is Bitget ook een fijne plek om je crypto's aan te kopen.

Als je een account maakt bij Bitget mag je aan regelmatig aan het rad van fortuin draaien waar toch wel een paar leuke gratis prijzen bij zitten

Bekijken op Bitget

 

Coinmerce

 

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op Coinmerce

 


Is NULS (NULS) een goede investering?

Of NULS (NULS) een goede belegging voor je is, hangt af van je persoonlijke omstandigheden, risicobereidheid en je beleggingsdoelen. Hier zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen:

Voordelen:

 • Modulaire blockchain: NULS biedt een modulair ontwerp, waardoor bedrijven aangepaste blockchains kunnen maken zonder vanaf nul te beginnen.
 • Energie-efficiënt consensusmechanisme: NULS gebruikt een Proof-of-Credit (PoC) consensusmechanisme, dat als energiezuiniger wordt beschouwd dan Proof-of-Work (PoW).
 • Groeiend ecosysteem: NULS heeft een groeiend ecosysteem van dApps en andere projecten, waardoor de vraag naar het NULS token zou kunnen toenemen.

Nadelen:

 • Zeer concurrerende markt: De blockchainruimte is zeer competitief, en NULS heeft te maken met concurrentie van gevestigde spelers zoals Ethereum (ETH).
 • Onzekerheid over toekomstige regelgeving: Het regelgevingslandschap voor cryptocurrencies is nog steeds in ontwikkeling, en eventuele negatieve regelgeving zou de prijs van NULS kunnen beïnvloeden.
 • Beperkte staat van dienst: NULS is een relatief jong project in vergelijking met sommige concurrenten, en het is onduidelijk of het succes op lange termijn kan behalen.
 • Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen neemt, en vermijd om alleen op het advies van anderen te vertrouwen.

   


NULS (NULS) cryptoverwachtingen en technische analyse

Als je de daily chart bekijkt, dan geeft de 21-SMA (Simple Moving Average) een gemiddelde waarde aan rond $0,23, wat in schril contrast staat met de huidige handelsprijs, die boven de $0,30 ligt. Voorzichtigheid is echter geboden, want er lijkt een aanzienlijk verschil te zijn tussen de 21-SMA en de huidige prijs, wat mogelijk duidt op overwaardering of overextensie, wat een signaal is voor een naderende dip.

Voorspellingen voor de komende 7-8 dagen wijzen op een waarschijnlijke prijscorrectie, waarbij NULS naar verwachting zal terugvallen tot rond $0,23-$0,24. Hoewel intermitterende positieve bewegingen aannemelijk zijn, neigen de algemene vooruitzichten naar een negatieve trend gedurende deze periode.

Een analyse van de Moving Average Convergence/Divergence (MACD) indicator op de daily chart suggereert een bullish traject op de korte termijn, met zowel de blauwe als de oranje lijnen die steile hellingen vertonen. Als we echter vooruitkijken naar de komende 6 tot 8 weken, komen er optimistischere vooruitzichten naar voren, met verwachtingen van een aanhoudende uptrend die culmineert in een waarde van meer dan $0,40 medio tot eind april 2024. Het is de moeite waard om op te merken dat deze projectie samenvalt met de halvering van de Bitcoin in april, die naar verwachting een significante invloed zal hebben op de bredere cryptomarkt.


Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.
D
e discord kan je joinen door hier te klikken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws