Wat is SuperVerse (SUPER)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is SuperVerse (SUPER)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is SuperVerse (SUPER)?
 3. Hoe werkt SuperVerse (SUPER)?
 4. SUPER token en de tokenomics
 5. Waar kan ik SuperVerse (SUPER) veilig kopen?
 6. Is SuperVerse (SUPER) een goede investering?
 7. SuperVerse (SUPER) cryptoverwachtingen en technische analyse

   

In het kort

 • SuperVerse (SUPER), voorheen bekend als SuperFarm, is een platform dat Web3-producten bouwt en levert, waaronder een NFT-marktplaats en videospellen.
 • Het streeft ernaar crypto natives te voorzien van de volgende generatie NFT-functionaliteit en Web2-gebruikers aan boord te halen door middel van meeslepende blockchain gaming-ervaringen.
 • SuperVerse streeft ernaar om Web3 en haar technologie toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor een breder publiek, inclusief degenen die niet bekend zijn met cryptocurrencies. Ze willen dit bereiken door gebruiksvriendelijke tools, leuke spellen en een sterke focus op de community.

   

Wat is SuperVerse (SUPER)?

Het kan moeilijk zijn om stappen te zetten in de Web3 ruimte met veel producten die al bestaan. SuperVerse (SUPER) wil dit probleem aanpakken door een enkele, gemakkelijk herkenbare entiteit op te richten die in staat is toezicht te houden op een grote verscheidenheid aan verschillende ontwerpen met als hoofddoel de wereldwijde adoptie van crypto te versnellen door het bouwen en leveren van Web3-producten.

Zoals het prototype van SuperVerse, een cross-chain NFT spellenplatform genaamd SuperFarm dat in 2021 werd geïntroduceerd, zich richtte op het inzetten van cryptocurrency en het kweken van NFT's om digitale assets te genereren. Omdat het project zo veel meer omvatte dan alleen het kweken van NFT's, besloot SuperFarm in 2023 te rebranden als SuperVerse.

 

Hoe werkt SuperVerse (SUPER)?

De gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) en het inheemse token (SUPER) vormen de basis van de virtuele wereld van SuperVerse. Talrijke andere onderdelen van hun systemen, zoals de spelsoftware, worden overgelaten aan onafhankelijke ontwikkelaars, en het project biedt de mogelijkheid om gebruikers die deelnemen aan de SuperVerse spelomgeving te belonen door alle financieringen en betalingen eenvoudig af te handelen via het SUPER token. Daarnaast dient het als middel om de volgende generatie functies te financieren en betalingen op de virtuele marktplaats mogelijk te maken.

De SuperVerse DAO houdt toezicht op de operationele aspecten van het systeem - dit maakt het voor elke tokenhouder mogelijk om deel te nemen aan het bestuur door te stemmen over nieuwe mechanica en te helpen bij het besluitvormingsproces voor nieuwe projectlanceringen.

 

SuperVerse (SUPER) token en tokenomics


De SuperVerse organisatie heeft haar doelstellingen aanzienlijk verbreed, hoewel ze nog steeds dezelfde token (SUPER) gebruikt.

De SuperVerse token heet SUPER en speelt een belangrijke rol in het SuperVerse ecosysteem, als zowel utility als governance token. Het doel van het token is om deelname te stimuleren, leden van de community te belonen en de groei van het SuperVerse ecosysteem te stimuleren.

Distributie:

De totale voorraad van SUPER bedraagt 1 miljard tokens, waarvan er tot nu toe ongeveer 487 miljoen zijn vrijgespeeld. De tokens worden op de volgende manier verdeeld:

Inzet: 25%
Oprichters en adviseurs: 10%
Ontwikkeling: 10%
Ecosysteem: 9%
NFT-dalingen: 5%
Zaad: 5%
Liquiditeit: 1%
IDO: 1%
P1-3: 35% (onvoorwaardelijk)

Waar kan ik SuperVerse (SUPER) veilig kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op BybitBitget

Een grote speler met zo'n 8 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit is een wat gevorderde exchange waar je zowel crypto's kan kopen, als kan futures traden. Waar Bitget om bekend staat, is het innovatieve copy trading platform, een zegen voor beginners die het handelen aan proffesionals overlaten, maar wel zelf van kunnen profiteren. Met meer dan 550 cryptocurrencies en een fijne website en app is Bitget ook een fijne plek om je crypto's aan te kopen.

Als je een account maakt bij Bitget mag je aan regelmatig aan het rad van fortuin draaien waar toch wel een paar leuke gratis prijzen bij zitten

Bekijken op Bitget

 

Coinmerce

 

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op Coinmerce

 


Is SuperVerse (SUPER) een goede investering?

Of SuperVerse (SUPER) een goede belegging voor je is, hangt sterk af van je beleggingsdoelen en risicotolerantie. Hier volgt een kort overzicht:

Voordelen:

 • Groeiende DeFi sector: De Decentralized Finance (DeFi) sector groeit snel, en SuperVerse wil een deel van deze markt veroveren.
 • Unieke waardepropositie: SuperVerse slaat een brug tussen traditionele spellen en DeFi, wat mogelijk een grote gebruikersbasis kan aantrekken.
 • Sterke community: SuperVerse heeft een gepassioneerde community van supporters in verschillende sociale mediakanalen.
 • Bestuur: SUPER holders kunnen deelnemen aan platform governance.

Nadelen:

 • Investering met hoog risico: Alle cryptocurrencies zijn zeer volatiele en speculatieve investeringen. Je kunt al je geïnvesteerde geld verliezen.
 • Concurrentie: De DeFi ruimte is druk, en SuperVerse heeft te maken met concurrentie van gevestigde spelers.
 • Onbewezen technologie: SuperVerse is een relatief nieuw project en de technologie is nog niet bewezen.
 • Tokenomics: De tokenomics van SUPER zijn enigszins complex en het is belangrijk om te begrijpen hoe ze de prijs van de token kunnen beïnvloeden.

Uiteindelijk is investeren in deze asset class altijd riskant. Doe je eigen onderzoek, begrijp de risico's en investeer nooit meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen.

 

SuperVerse (SUPER) cryptoverwachtingen en technische analyse

SuperVerse (SUPER) is de afgelopen dagen getuige geweest van belangrijke opwaartse ontwikkelingen, vergezeld van veelbelovende aankondigingen en partnerschappen die het beleggerssentiment hebben versterkt. Dit heeft de opwinding aangewakkerd, typisch voor dergelijke scenario's, wat mogelijk leidt tot een "koop het gerucht, verkoop het nieuws" evenement. Daarom is voorzichtigheid geboden, want de resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen en mogelijk een sell-off veroorzaken.

Daarnaast laat technische analyse een potentiële reden tot zorg zien - een opvallende bearish divergentie tussen de prijs en de Relative Strength Index (RSI). Dit wijst op een risico van een bearish momentum, versterkt door de mogelijkheid van een sell-off na de recente bullish aankondigingen.

Vooruitkijkend staat SUPER voor een kritieke uitdaging bij het overstijgen van historische weerstandsniveaus, met name rond $ 1,05 tot $ 1,25. Een pullback naar steun rond $0,95 tot $0,97 lijkt waarschijnlijk, wat een cruciale test is voor verder bullish momentum. Verhoogde open interesse zal ook een factor zijn in het ondersteunen van de opwaartse prijsbeweging om de volgende doelen op $1,20 tot $1,25 te bereiken.

Concluderend kunnen we zeggen dat SuperVerse veelbelovend is, maar dat beleggers waakzaam moeten blijven ten opzichte van potentiële technische indicatoren en marktdynamiek om effectief te kunnen navigeren door toekomstige prijsbewegingen.

Dit is een moment opname van 14-02-2024, laat het ons weten in de discord als deze een update nodig heeft!
de discord kan je joinen door hier te klikken.

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws