Ethereum whales kopen massaal DYDX token

Ethereum whales kopen massaal DYDX token

De crypto whale tracking website WhaleStats meldde vanmorgen dat dYdX nu in de top 10 staat van meest gekochte tokens onder de grootste Ethereum whales in de afgelopen 24 uur.


De accumulatie van DYDX van ETH whales in de afgelopen 24 uur zou iets te maken kunnen hebben met de prijsdaling van de altcoin in de afgelopen dag, omdat whales de prijsdaling zagen als een kans om hun DYDX holdings aan te vullen.

CoinMarketCap liet zien dat de prijs van DYDX de afgelopen 24 uur met 10,69% is gedaald was.  De prijs van de altcoin zakt ook meer dan de twee crypto-marktleiders, Bitcoin en Ethereum  met respectievelijk 7,41% en 7,31%.

 

Daggrafiek voor DYDX/USDT (Bron: TradingView)


Analyse
De prijs van DYDX is onder het belangrijke dagelijkse prijsniveau van $2,630 gedoken. Daarnaast is de koers van DYDX ook onder de 9-daagse en 20-daagse EMA-lijnen gezakt.

Momentumoscillatoren geven aan dat het momentum op dit moment in het voordeel van de bears is, met de kleiner wordende marge tussen de 9-daagse en 20-daagse EMA lijnen en de dagelijkse RSI lijn die negatief helt naar het oversold gebied.

Het laatste niveau waar de koers van DYDX onderdoor moet breken voordat hij zich zal richten op de steun op $2,407 is de positieve trendlijn die zich op de grafiek van DYDX heeft gevormd.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws